GALLERI: Stjernerne uheldigt nøgne

UheldigtNøgne

Når stjernerne har rigeligt tid til at smukkesere sig, finde den rigtige kjole og finpudse den sidste makeup, leder man ofte tankerne i retning mod noget "guddommeligt smukt".

Men som galleriet i toppen af denne artikel her beviser, kan det ske, at de ellers så smukke stjerner bliver fanget fra en uheldig vinkel, eller at kjolevalget måske var en smule uheldigt. Og så det "guddommelige smukke" snarere noget ganske andet.  

For hvis en forkert bevægelse gør, at din største sangstjerne viser lidt for meget brystparti, eller din yndlingsskuespillerinde har en gennemsigtig kjole på, glemmer man (desværre) at lægge mærke til kjolens detalje i første omgang. Så bliver kjolen husket for én ting, nemlig at den gav utilsigtet udsigt til lidt mere end forventet.

Men det er ikke kun, hvis kjolen er på afveje, at den kan fjerne fokusset fra hovedpersonen.

Der findes også talrige eksempler - og billeder - hvor alkoholen ender med at fjerne lidt for mange hæmninger, og så er der ellers garanti for uheldige billeder. For slet ikke at tale om de feriebilleder, der blev knipset på det helt forkerte tidspunkt, og som derfor ikke viser stjernerne fra deres bedste side.

Tjek galleriet ud i toppen og se nogle af de største afsløre mere, end de måske havde tiltænkt til at starte med.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close