Hollywood22. november 2014

Galleri: Sexede Scarlett fylder 30

Skuespilleren er to gange valgt til den mest sexede kvinde i live. I dag runder hun de 30 år
Af af

Galleri: Sexede Scarlett fylder 30
Hendes flotte former, fyldige læber, sexede øjne og smukke udstråling har flere gange fået Scarlett Johansson til at toppe lister over de smukkeste og mest sexede kvinder i verden.

To gange - i 2006 og i 2013 - prydede hun forsiden på Esquire Magazine, da hun havde fået den prestigefyldte titel som "Sexiest Woman Alive", og andre år har Scarlett Johansson med de danske aner ligget med helt i top på listen.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Verdens mest sexede

Scarlett Johansson kom for alvor på alles læber, da hun i 1998 spillede med i "Hestehviskeren" sammen med bl.a. Robert Redford, og hun var den smukke kvindelige hovedrolle i "Lost in Translation" i 2003, som hun vandt en BAFTA for og blev nomineret til en Golden Globe. Siden er det blevet til masser af roller i bl.a. "Vicki Christina Barcelona", "The Avengers", "The Prestige", "The Island", "We Bought a Zoo", "Lucy" og mange flere.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson taler ikke om sine trusser

I 2008 blev Scarlett Johansson gift med kollegaen Ryan Reynolds, men ægteskabet holdt ikke, og parret blev skilt i 2011. Siden har den velformede skuespiller fundet kærligheden og lykken sammen med den franske ejer af et reklamebureau Romain Dauriac, som hun er forlovet med. Parret blev også forældre i september, da Scarlett fødte datteren Rose.

LÆS OGSÅ: Scarlett har født en pige

I dag runder Scarlett Johansson så de 30 år, men hun behøver vist ikke frygte alderen eller tænke på 30-års krise. I hvert fald er hun stadig gudesmuk og eftertragtet af både instruktører og fans verden over.

Se alle billederne af den smukke skuespiller i galleriet.

LÆS OGSÅ: Hader at være sexsymbol

Sponsoreret indhold