Hollywood3. februar 2010

Galleri: Se John Terrys frække elskerinde

Den engelske fodboldspillers sexaffære får briterne til at gå amok
John Terry kunne ikke stå for den veldrejdede, franske undertøjsmodel
John Terry kunne ikke stå for den veldrejdede, franske undertøjsmodel
 Foto: All Over

Anføreren på det britiske fodboldlandshold John Terry er på hele den engelske nations læber i disse dage. For selv om han nok langt fra er den første fodboldspiller, der har dyppet snablen i en fremmed krukke honning, så har lige præcis hans sidespring fået hele Fodboldengland til at gå i selvsving.

Affæren indeholder da også alle ingredienser, der tilsammen kan udgøre en eksplosiv cocktail: Sex, løgn, graviditet, abort, bestikkelse - og at kvinden oven i købet er undertøjsmodel, gør jo ikke sagen mindre spændende.

Sagen er, at gifte John Terry siden september sidste år, har haft en affære med den franske undertøjsmodel Vanessa Perroncel. Vanessa er kæreste til en af Johns holdkammerater, og det i sig selv er forargeligt i britternes øjne. Landsholdets anfører skal nemlig være samlende for holdånden og et forbillede for alle.

Se paparazzibilleder af John Terry, der forlader Vanessas hjem efter et stævnemøde.

Og i dag afslører The Sun endda, at Vanessa ikke kun har kissemisset med Terry, men med hele 5 Chelsea-spillere i tidens løb.

Baby og abort
Efter få elskovsmøder opdagede Vanessa, at hun var blevet gravid. De 2 liderlige nu vordende forældre besluttede i fællesskab, at Vanessa skulle få fjernet barnet i al hemmelighed.

Terry var ifølge "News of the world" ved Vanessas side, da indgrebet blev foretaget. Som et plaster på såret gav han hende knap 200.000 kroner "for at muntre hende op."

Hele sagen har som sagt fået nærmest en orkan af forargelse til at hærge i England. Og nu er et regeringsmedlem til og med gået ind i sagen og vil opfordre det engelske fodboldforbund at få afsat John Terry som anfører.

Så hvad der startede som hemmelig, hed sexaffære bliver nu gennemtrawlet i den meget grundige engelske tabloidpresse.

Se billeder af dameglade John Terry flirtende på en bytur.

Se gallet med Vanessa Perroncel her.

Sponsoreret indhold