Hollywood17. oktober 2017

Galleri: Hjemme hos Jane Fonda

Den tidligere fitnessguru sælger sit drømmehus, som ligger med fantastisk udsigt over Beverly Hills.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jane-fonda.jpg
 (Foto: All Over)

Har du omkring 80 millioner kr. i overskud, kan du blive den glade ejer af Jane Fondas hus, som ligger i bjergene over Los Angeles.

Hollywood-legenden Jane Fonda købte selv huset i 2012 for 45 millioner kr., og hun står dermed til at score kassen, hvis salget går igennem.

For de mange penge bliver den nye ejer forkælet med ekstreme 660 kvadratmeter samt glaselevator, træningscenter, meditationshave og en fantastisk udsigt over byen.

– Richard (nu ekskæreste, red.) og jeg må have kigget på mere end 30 huse, og den dag vi kørte ind gennem porten, tog jeg ét kig på huset, så vidste jeg det. Det her var stedet, hvor vi kunne bo lykkeligt, lyder salgstalen fra Jane Fonda selv.

Huset ligger i det lille område Trousdale Estates i Beverly Hills, hvor kun de største stjerner har råd til at flytte ind. Det har blandt andre været hjemsted for Elvis Presley og Jennifer Aniston.

Politisk korrekte vil måske være interesserede i, at amerikanerne betegner huset som økovenligt på grund af termoruderne og bambustræet på gulvene.

Se alle billederne af Jane Fondas fitnessfort i galleriet nederst i artiklen

Jane Fonda: Født til et stjerneliv

Jane Fonda blev nærmest født ind i rampelyset.

Hendes far er Henry Fonda, som var stjerne i Hollywood fra 1930’erne helt frem til sin død i 1982. Før faderen døde, nåede han dog at opleve datteren modtage hele to Oscars i 1971 og 1978 for bedste kvindelige hovedrolle i filmene ”Klute” og ”Coming Home”.

Senere i 1980’erne blev skuespilleren kendt for ”The Jane Fonda Workout”, hvor hun på TV iført bodystocking hjalp millioner af amerikanere med at komme i bedre form.

Film- og træningsvideoerne krydret med tre meget indbringende skilsmisser har fyldt kontoen godt og grundigt op hos amerikaneren. Forbes mener, at der står ikke mindre end 1,2 milliarder kr.

Alene på skilsmissen fra Ted Turner i 1991 fik Fonda godt 600 millioner kr. i aktier samt en ranch med ti kvadratkilometer land, så skuespilleren bliver ikke hjemløs, hvis salget går igennem.

Se billederne af Jane Fondas fantastiske hus i galleriet herunder:

Hjemme hos Jane Fonda

Sponsoreret indhold