Hollywood20. juli 2015

Galleri: 35 år i dag – Så lækker er Gisele Bündchen

Modellen Gisele Bündchen, der har pensioneret sig selv fra catwalken – fylder 35 i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gisele_aop.jpg

Brasilianske Gisele Bündchen fylder 35 år i dag – den 20. juli. Og selvom hun har pensioneret sig selv som supermodel på catwalken, så er den veldrejede model stadig yderst lækker – og hun elsker også at dele billeder på Instagram, der stadig viser hendes flotte former frem.

Tilbage i 1993 begyndte Gisele Bündchen lige så stille at komme i gang med sin modelkarriere, og i 1994 blev hun opdaget af Elite Models i Sao Paolo – derefter flyttede hun til Sao Paolo – og i 1996 havde hun sit første modeljob i New York.

I 2000 fik hun sit helt store gennembrud, da hun fik en kæmpe kontrakt med Victoria’s Secret, og siden gik det hurtigt med masser af modeljob for de store designere.

I 2006 spillede hun også med i ”The Devil Wears Prada”, hvor Anne Hathaway og Meryl Streep havde hovedrollerne, så en skuespilkarriere, er det også blevet til for Gisele.

[node:aller-related-content]

Privat var Gisele sammen med skuespilleren Leonardo DiCaprio fra 2000 til 2005, og de blev igen og igen nævnt som et af de mest celebre par i verden. Men det forhold holdt ikke, og i 2006 fandt supermodellen sammen med Tom Brady, der er amerikansk fodboldspiller. De mødtes faktisk, da en fælles ven arrangerede en blind date for dem.

Parret blev gift i 2009, og sammen har de børnene Benjamin – født i 2009 – og Vivian – født i 2012.

Se alle de lækre billeder af Gisele Bündchen i bikini her (I toppen af historien, hvis du er på mobilen).

Gisele 35 år

Sponsoreret indhold