Hollywood 20. juli 2015

Galleri: 35 år i dag – Så lækker er Gisele Bündchen

Modellen Gisele Bündchen, der har pensioneret sig selv fra catwalken – fylder 35 i dag

Brasilianske Gisele Bündchen fylder 35 år i dag – den 20. juli. Og selvom hun har pensioneret sig selv som supermodel på catwalken, så er den veldrejede model stadig yderst lækker – og hun elsker også at dele billeder på Instagram, der stadig viser hendes flotte former frem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i 1993 begyndte Gisele Bündchen lige så stille at komme i gang med sin modelkarriere, og i 1994 blev hun opdaget af Elite Models i Sao Paolo – derefter flyttede hun til Sao Paolo – og i 1996 havde hun sit første modeljob i New York.

I 2000 fik hun sit helt store gennembrud, da hun fik en kæmpe kontrakt med Victoria’s Secret, og siden gik det hurtigt med masser af modeljob for de store designere.

I 2006 spillede hun også med i ”The Devil Wears Prada”, hvor Anne Hathaway og Meryl Streep havde hovedrollerne, så en skuespilkarriere, er det også blevet til for Gisele.

[node:aller-related-content]

Privat var Gisele sammen med skuespilleren Leonardo DiCaprio fra 2000 til 2005, og de blev igen og igen nævnt som et af de mest celebre par i verden. Men det forhold holdt ikke, og i 2006 fandt supermodellen sammen med Tom Brady, der er amerikansk fodboldspiller. De mødtes faktisk, da en fælles ven arrangerede en blind date for dem.

Parret blev gift i 2009, og sammen har de børnene Benjamin – født i 2009 – og Vivian – født i 2012.

Se alle de lækre billeder af Gisele Bündchen i bikini her (I toppen af historien, hvis du er på mobilen).

Gisele 35 år

Sponsoreret indhold