Gaga hænger ud med Bradley Cooper - UDEN BH!

Bradley Cooper og Lady Gaga i Malibu, Californien.

Bradley Cooper og Lady Gaga i Malibu, Californien.

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Rykker hun virkelig så hurtigt videre - eller har Lady Gaga været hemmeligt forelsket i skuespilleren Bradley Cooper længe?

Det spørgsmål er på alles læber mandag i Los Angeles. Det har været helligdag i USA, og derfor holdt mange fri. Det gjorde Gaga og Cooper også, og de gjorde på meget afslappende manér - og de var sammen hele dagen. De to megastjerner blev spottet af fotografer flere gange. Blandt andet på indkøbstur i det fashionable "Vintage Grocers" i det eksklusive paradis, Malibu.

Gaga føler sig åbenbart så afslappet i Coopers selskab, at hun ikke føler behov for at gå med BH:

Gaga i Malibu med Bradley Cooper på Labor Day i USA.

Senere på dagen havde Gaga så iført sig brystholder igen - og så legede hun privatchauffør for Cooper. Det skete naturligvis med stil. Gaga og Bradley kom i en lyseblå Ford Bronco.

Gaga er den heldige ejer af en vintage Ford Bronco i L.A.

Der kan naturligvis være tale om et nært venskab. Det interessante er bare, at Gaga også er stjernen i Coopers nye film, "A Star Is Born". Dette kom på plads i løbet af det sene forår - altså cirka samtidig med at Gagas forhold til hendes daværende forlovede, Taylor Kinney, begyndte at gå i stykker.

På det tidspunkt fortalte kilder i USA til Perezhilton.com, at forholdet netop var forlist på grund af, at de ikke længere havde tid til hinanden. Med andre ord fordi de prioriterede arbejdet frem for kærligheden. Flere amerikanske medier spekulerer allerede mandag i, om det netop er det, der er sket: At Gaga er blevet stormende forelsket i Bradley Cooper midt i det hårde arbejde med filmen. Man skal heller ikke undervurdere amerikanske stjerners brug at paraparazzifotografer. Når de viser sig offentligt i Los Angeles og omegn, så ved de med garanti, at de bliver fotograferet. Det er ingen tilfældighed, at de brager ud i offentligheden.

Tiden vil vise, om der er noget om sagen - eller om det blot er en "Bad Romance".

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close