Hollywood18. marts 2016

Gæt, hvem denne unge model er søn af

Gabriel-Kane er i fuld gang som model og sanger - og han kan sikkert trække på sin meget berømte far

Gabriel-Kane Day Lewis

20-årige Gabriel-Kane er en af modehuset Chanels modelfavoritter, og den multitatoverede unge fyr, giver den også som sanger.

Han nævnes som en up coming star mange steder - og han bør I hvert fald have ekstra gode muligheder. Hvis man tager hans efternavn i betragtning.

Gabriel-Kane er nemlig søn af den Oscar-vindende skuespiller Daniel Day Lewis og den franske skuespiller Isabelle Adjani, og den 20-årige model og musiker har masser af følgere på instagram, ligesom han også er flittigt brugt som model af de store modehuse.

Her er et af hans mange instagram-billeder:

Wilted roses on my mind, I'm reminiscent of our youth INeedANewSelfiePose

A photo posted by Gabriel-Kane Day-Lewis (@gabrielkane) on

Mar 15, 2016 at 10:55am PDT

Og efternavnet Day Lewis kan da helt sikkert hjælpe. Da Gabriel-Kane løb ind i Karl Lagerfeld - som han tidligere havde mødt som tiårig, og præsenterede sig selv, blev Lagerfeld meget overrasket over, hvordan knægten havde udviklet sig - og det resulterede i, at Daniel Day Lewis’ søn rigtigt fik gang i modelkarrieren. Det skriver Mirror.

Mange unge fyre ville sikkert give ret meget for at kunne være i hans omgangskreds, som tæller blandt andre Kanye West, Cara Delevingne og Suki Waterhouse.

Se billederne af Gabriel-Kane Day Lewis i galleriet øverst i artiklen.

Gabriel-Kane Day Lewis

Sponsoreret indhold