Hollywood 27. maj 2008

Gæt et vaskebræt

Hvem sagde fyrre, fed og færdig? Denne velskabte brystkasse og medfølgende six-pack tilhører en herre på 47 år, som stadig får damerne til at dåne

Den heldige ejer af denne prægtige overkrop er såmænd George Clooney, en berygtet kvindeforfører, som hårdnakket nægter at falde til ro med kun én kvinde.

Skuespilleren, som snart fylder 50 år, har en brystkasse som selv unge mænd må misunde. Han viste den imponerende krop frem under en ferie i Mexico.

I øjeblikket er det den 28-årige model Sarah Larson, som nyder godt af det velskabte vaskebræt, men hun var ikke med, da verdens måske mest sexede mand var på ferie.

Den midaldrende stjerne har engang været gift, men efter sin skilsmisse har han svoret, at han aldrig vil binde sig igen eller få børn.

Skuespillerinderne Michelle Pfeiffer og Nicole Kidman væddede engang med den eftertragtede ungkarl, om at han ville være far, inden han blev 40.
De måtte begge sende ham en check på 10.000 dollars, som han dog returnerede med et nyt væddemål. Nu er det kvit eller dobbelt om, hvorvidt han har startet familieforøgelsen, inden han fylder 50.

Det ville næsten være spild, hvis han ikke gav de gode gener videre.

Sponsoreret indhold