Hollywood 8. februar 2009

Gæt en piercing

Hvilken vidunderlig Hollywood-stjerne har lige ladet sin tunge gennembore af metal
Hende her har aldrig gjort, hvad andre forventede sig af en Hollywood-darling
Hende her har aldrig gjort, hvad andre forventede sig af en Hollywood-darling
Foto: All Over

Ifølge skuespilleren selv, der netop nu er aktuel i filmen "He's Just Not That Into You", så har hun altid ønsket sig en tungepiercing, men har ikke turdet gøre det før i sommer.

Det er såmænd dejlige Drew Barrymore, 33, der fik metal i tungen lige efter bruddet med kæresten Justin Long, 30.

Parret gik fra hinanden i juni, og selv om Drew er vild med sit nye kropssmykke, så er hun da begyndt at blive lidt bekymret over, om det måske skræmmer fremtidige potentielle kærester væk.

- Jeg har haft piercingen i 9 måneder. Jeg fik den, da jeg var blevet single og har været det lige siden. Jeg ved ikke, hvad der er galt med den. Men heldigvis gjorde jeg det kun for min egen skyld, fortalte Barrymore, da hun forleden var gæst i "The Ellen DeGeneres Show".

Smart slankekur

Stjernen indrømmer også, at hun ikke havde forudset hvor ubehageligt, det var at få den lavet.

- Da selve gennemboringen af tungen var overstået, tænke jeg "Herregud, det var da ikke slemt". Det gjorde jo slet ikke ondt. Men så fortalte piercingfyren, at jeg nok skulle regne med lidt ubehag den næste tid, og to timer efter kunne jeg hverken spise eller drikke i to uger! forklarede Drew og fortsatte:

- Men det var jo på den anden side en fantastisk slankekur - måske en lidt speciel og småsardistisk en af slagsen, men her bagefter er jeg rigtig godt tilfreds, grinede stjernen, der da også ser smukkere ud end nogensinde, når bare hun ikke rækker tunge. Medmindre man er til det selvfølgelig!Sponsoreret indhold