Hollywood6. januar 2009

Gæt en husmor

Damen på indkøb kommer fra en megarig familie og har været stjerne i sit eget realityshow
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/gaet-en-husmor2-jpg.jpg

Man tror nogle gange, det er løgn, når man ser Hollywood-stjerner på slap line uden makeup. Denne gang er det skuepiller og reality-stjerne Tori Spelling, som får kæben til at ramme gulvet med en foruroligende knasen, og det er ikke, fordi hun er så flot, at mundvandet løber.

For nogle dage siden kunne man iagttage Tori sammen med gemalen købe ind i et center i Los Angeles. Han var afslappet klædt, og hun lignede vel nærmest en formuende hjemløs.

Vil gerne deltage i "Beverly Hills 90210"

Tori Spelling har den seneste tid givet udtryk for, at hun måske alligevel vil deltage i genindspilningen af kult -V-serien "Beverly Hills 90210". Planerne om at hendes figur Donna Martin skulle genopstå blev ellers skrinlagt, da Tori Spelling blev gravid forud for optagelserne. Det passede nemlig ikke ind i manuskriptet. Men der var nu også forlydender om, at det snarere var uenighed om lønnen, der gjorde, at Tori Spelling alligevel ikke var at finde på rollelisten til det nye "Beverly Hills 90210".

Kromutter og realitystjerne

Tori Spelling har siden "Beverly Hills 90120" ikke haft det store held med at skaffe sig film- og TV-roller. Hun har i stedet sammen med sin mand gjort en slags karriere ved at lave realityserien "Tori & Dean: Inn Love". Her kunne seerne gennem tre sæsoner følge hendes og gemalens forsøg på at realisere en drøm om at drive et lille bed & breakfast.

Tori Spelling er datter af den afdøde TV- og filmproducer-konge Aaron Spelling. Det gav hende i sin tid rollen som Donna i "Beverly Hills 90210" og også en opvækst og ungdom i ufattelig rigdom. Det har dog ikke forhindret hende i nogle gange at ligne en hjemløs.

Som det fremgår af billedet nedenfor, er det dog også muligt med stylisters hjælp at ligne den million, hun mindst er god for.

Sponsoreret indhold