Hollywood12. marts 2010

Gæt en big mama

Hun har altid været lækker og smækker, men nu er vægten eksploderet
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/marts/gaetenbigmama1-jpg.jpg

Hendes far kæmpede en ulige kamp mod vægten, og til sidst døde han kun 42 år gammel af en overdosis af slankepiller og sprut. I dag kæmper hans eneste datter ligeledes med en dramatisk overvægt.

Lisa Marie Presley er i dag også 42 år, og vennerne frygter for hendes helbred, efter at vægten nu viser langt over de 80 kilo. Den før så slanke mor har haft mere end svært ved at smide fødselsvægten, siden pigetvillingerne kom til verden i oktober 2008.

Depressiv og karriere på standby

Lisa Marie siges at trøstespise efter sine jævnligt forekommende depressive perioder, skriver det amerikanske ugeblad National Enquirer, som også har de seneste skræmmende billeder af en opsvulmet Lisa Marie.

Især hendes eksmand Michael Jacksons død siges at have tæret på hendes kræfter, og hun er helt immun over for alle gode råd fra venner og familie.

Ligeledes skulle hendes karriere som sanger være på standby. Det er 5 år siden, hun sidst udgav et album, og trods ihærdige forsøg med flere forskellige producere indover sker der ikke rigtig noget. - Hun søger konstant trøst i køleskabet, fortæller en ven til ugebladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/marts/gaetbigmamamidt-jpg.jpgSponsoreret indhold