Lionel Messis bror anholdt: Fundet på båd med blodstænkt pistol

Lionel Messis bror er havnet i en noget mystisk og makaber sag, der involverer både en blodfyldt speedbåd og en blodstænkt pistol.

35-årige Matias Messi blev anholdt 1. december på et hospital i den argentinske by Rosario, efter at han var blevet indlagt ind efter en bådulykke. Matias Messi fastholdt – og fastholder stadig – at han kom til skade, da han forulykkede i sin speedbåd.

Det skriver The Sun.

Båden – der var sølet ind i blod – blev efterfølgende undersøgt af argentinsk politi, og her fandt man et håndvåben ombord. Våbnet skal nu undersøges for at be- eller afkræfte, om det på nogen måder er blevet affyret.

Imens opholder Matias Messi sig på hospitalet Sanatorio Parque de Rosario i politiets varetægt. Han er indtil videre varetægtsfængslet frem til den 23. december.

Han risikerer otte års fængsel for besiddelse af et håndvåben.

Båden var fyldt med blod. Foto: Twitter

Politiet er nu i gang med at undersøge de mystiske omstændigheder omkring ulykken og ikke mindst undersøge pistolen nærmere. Der var ifølge flere medier blodstænk på pistolen, og derfor er det altså nærliggende at undersøge, om pistolen har været affyret.

Ifølge det spanske medie El Pais mistænker de argentinske myndigheder tilmed, at der kan have været en person mere ombord på speedbåden, som for øvrigt ikke er indregistreret korrekt.

35-årige Matias Messi har tidligere været i myndighedernes søgelys. I august i år kørte han galt i sin Audi A5 – også under mystiske omstændigheder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close