Hollywood9. september 2015

VOVET KYLIE JENNER: Frækkeste fotoshoot nogensinde

Kylie Jenner er fyldt 18 år og har derfor selvfølgelig lagt krop til en meget vovet serie skudt af en kendisfotograf. Se de brandvarme billeder lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/galore_mag_kylie_jenner_0.jpg
 Foto: Terry Richardson / Galore Magazine

Kylie Jenner spilder ikke tiden. Blot få uger efter, at den unge realitystjerne fyldte 18 år, har hun besluttet sig for at stille op i sit hidtil frækkeste foto shoot – med ingen ringere end den småskumle kendisfotograf, Terry Richardson.

De brandvarme billeder blev skudt for Galore Magazine, og titlen på serien er meget passende ”Kylie Jenner Is All Grown Up” (Oversat: Kylie Jenner er blevet voksen, red.).

Terry Richardson har fotograferet en lang række kendte kvinder og mænd, blandt andet Kim Kardashian-West for Rolling Stone Magazine, og Kylie sagde i interviewet med Galore Magazine, at hendes arbejdsmoral er inspireret af især Kim Kardashian.

- Jeg har en god sans for stil. Jeg ved, hvad folk vil kunne lide – og hvad de ikke vil kunne lide, tilføjede Kylie Jenner til magasinet.

Og der må man sige, at den unge kvinde har ramt hovedet på sømmet. Især når man ser de nye billeder, som Terry Richardson har skudt af hende – dem kan du se LIGE HER.

Og hvis du slet ikke kan få nok af den labre Kylie Jenner, hendes fyldige former og alle hendes hårfaver, så skynd dig at tag et kig i galleriet herunder.

Kylie Jenner og hendes fine former

Sponsoreret indhold