Fræk fanges kone raser

Jeremy Meeks\' kone er bestemt ikke begejstret over den opmærksomhed hendes mand får i cyberspace.

Jeremy Meeks' kone er bestemt ikke begejstret over den opmærksomhed hendes mand får i cyberspace.I sidste uge blev Jeremy Meeks fra Californien, der er tiltalt for flere skudepisoder og en række andre forbrydelser, kendt over hele verden, da kåde kvinder delte hans anholdelses-foto på nettet, hvilket har resulteret i en fangruppe på Facebook med 165.000 medlemmer.

Den sidste uge er der skrevet 55.800 tweets om fangen med det fotogene udseende.

LÆS OGSÅ: Er han frækkere end politiet tillader?

Med kommentarer som "han må være model" og "kan jeg dele celle med ham?", er han suverænt den mest omtalte forbryder i Californien i nyere tid.

Der skal sågar være indledt en kampagne for at få ham løsladt.

Men Meeks' familie - i særdeleshed hans kone - er på ingen måde begejstret over interessen.

Retssagen mod Meeks begyndte i fredags, og hans familie udtrykte stor frustration over alle kommentarerne om deres verdensberømte familiemedlem, der er gift og har to børn.

Den altovervejende del af opmærksomheden er kommet fra kvinder, som er vilde med Meeks' udseende.

På grund af hysteriet mødte hans kone ikke op til det første retsmøde.

- Hun er rødglødende af raseri over, at folk er så interesserede i hendes mand. Han risikerer en alvorlig fængselsstraf, og for dem, der beundrer ham på nettet, er det bare sjov og ballade. Jeg tror ikke, hun dukker op til et eneste retsmøde, siger en veninde til Meeks' hustru.

Meeks' advokat, Sam Behar, er rystet over omfanget af omtalen men trods alt positiv.

- Det er chokerende med omfanget af reaktioner, men når det er sagt, er omtalen mere positiv end den, mine klienter plejer at få, siger Behar.

Al omtalen fik dog også negative konsekvenser for Meeks, da hans kaution blev hævet til en million dollar - sikkert af frygt for, at kåde kvinder ville splejse til en midlertidig løsladelse af den frække fange.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close