Hollywood3. august 2007

FØJ FOR EN FULDERIK

Knap har brystbomben spyttet sit tredje barn ud, før hun atter rumsterer i nattelivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/jordanfuldersigstor-jpg.jpg

Det var noget af en hestekoger, Jordan havde på, da hun forleden atter gav den fuld skrue. Knap en måned efter fødslen af datteren, som har fået det bizarre navn Princess Tiaamii, måtte den lille pige undvære sin mor. Hun for nemlig rundt i London i en ordentlig huggert.

Jordan besøgte de to natklubber Sandson og Movida, hvor hun festede fuldstændig igennem. Der fik hun så stor en brandert på, at hun havde svært ved at stå på sine egne ben.

Billederne og den store plet på hendes gule kjole siger alt om, hvor heftigt det gik for sig, da modellen med det borgerlige navn Katie Price tog revanche oven på ni måneder uden en eneste dråbe spiritus.

Tilsyneladende hældte hun cocktails indenbords for at drukne sine sorger. Hendes nyfødte datter er nemlig fuldstændig rødhåret, og det skulle den barmfagre model efter sigende være flov over.

Hendes mand, sangeren Peter Andre, tager dog den mistænkelige hårfarve med et smil.

- Vi har haft en rødhåret gartner, har han grinende fortalt til den australske avis Sky, mens hans kone mærkværdigvis har forsøgt at bortforklare det med, at Peter Andre har små røde hår i sit skæg.

Sponsoreret indhold