Fodboldstjerne vil være sanger

Selv om man tjener millioner på fodbold, så kan man sagtens drømme om at lave andre ting.

Selv om man tjener millioner på fodbold, så kan man sagtens drømme om at lave andre ting.

Foto: All Over
Der er rigtig mange drenge, der går rundt og drømmer om at komme til at spille fodbold for en af de helt store klubber som Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Bayern München eller Juventus f.eks.

Men selvom man faktisk har opnået at være professionel fodboldspiller i årevis, så er der alligevel masser af drømme tilbage, og det kan være i helt andre retninger end fodbolden.

LÆS OGSÅ: Stallone på banen under fodboldkamp

Sådan er det i hvert fald for Wayne Rooney, der er anfører for Manchester United og det engelske fodboldlandshold. Han elsker musik, og så har han en lille drøm om at blive sanger.

LÆS OGSÅ: Wayne Rooney sang for sin kone

I hvert fald har Rooney afsløret, at han godt kunne tænke sig at stille op i den engelske udgave af "X Factor", når han en gang hænger støvlerne på hylden. Det skriver The Mirror.

LÆS OGSÅ: Ronaldo single igen

Rooney fortalte om sine planer i MUTV-showet "The Big Quiz United". Her blev spillerne spurgt, hvem fra holdet, der ville være egnet til at stille op I bade "X Factor" og "I'm a Celebrity" - hvor kendte tager ud I jungle. Og her blev Rooney nævnt begge gange, men han er ikke klar til junglen.

- Nej det ville jeg ikke, siger han, mens han er anderledes positiv over for "X Factor".

- Når jeg ikke længere spiller fodbold, så vil jeg gerne prøve noget som "X Fator", lyder det.

Wayne Rooney afviser ikke at skulle synge i engelsk "X Factor" (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close