Hollywood28. august 2007

FLIRTER VILDT MED KID ROCK

Den blonde hotelarving er ude efter den danske supermodel Lykke Mays kæreste. Det viste hun tydeligt, da det umage par festede sammen i weekenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/pariskidstort-jpg.jpg

Dronningen af hairextensions forbavsede i weekenden omverdenen, da hun dukkede op til sin egen fest helt uden sine sædvanlige lange, falske, lyse lokker. Og ydermere lagde kraftigt an på den danske supermodel Lykke Mays kæreste, den evige bad-boy Kid Rock.

Egentlig var sangeren slet ikke med til den fest, som Paris Hilton holdt i søndags på stranden i Malibu i Los Angeles. Han var nemlig til en anden strandfest et par huse væk, men da Paris hørte om det, gik hun med det samme hen for at invitere den langhårede, overtatoverede sanger over til sin egen fest.

Det tilbud kunne Kid Rock slet ikke stå for. Han slog med det samme til, og resten af dagen var det umage par helt uadskillelige. De startede med at bruge et par timer sammen inde i hotelarvingens hus, inden de gik ud for at feste med resten af gæsterne.

Her havde begge parter skruet charmen op på fuldt blus. Kid Rock var i sit charmerende hjørne og moonede kækt med sine blege balder. Det fandt den sippede hotelarving slet ikke frastødende - tværtimod grinede og smilede hun konstant.

Efter festen, hvor de havde flirtet hele vejen igennem, gik de to turtelduer alene ud for at spise en romantisk middag sammen på en sushirestaurant. Hvad danske Lykke May mener om det heftige flirteri, melder historien intet om ...

Sponsoreret indhold