"Fire veninder og et par jeans" bliver til en musical

\

"Fire veninder og et par jeans" bliver til en musical.

Foto: All Over Press

For 13 år siden sad tenagepiger rundt omkring i verden klinet til skærmen, når filmen "Sisterhood of the traveling pants", eller som den hedder på dansk "Fire veninder og et par jeans", blev vist. 

Og nu er der gode nyheder til de mange fans af filmene om de fire veninder.

Den skal nemlig laves til en musical, der får premiere på Broadway.

Det skriver The Hollywood Reporter

Venskabet mellem de fire piger Carmen, Bridget, Tibby og Lena gjorde filmen nærmest udødelig. 
 
Og skuespillerne bag de fire piger, America Ferrera, Blake Lively, Amber Tamblyn og Alexis Bledel, er hver især skudt til endnu større berømmelse siden filmene.
 
Det bliver de samme producenter, der lavede "Mean Girls"-musicalen, der skal stå for at lave "Sisterhood of the traveling pants"-musicalen. 
 
Hvornår musical får premiere på Broadway er endnu uvist. 
 
America Ferrera, Blake Lively, Amber Tamblyn og Alexis Bledel er stadig gode veninder i dag, og de ser ofte hinanden, selvom det tit er uden for mediernes søgelys.
 
 
Med musicalen får fans, der længe har sukket efter en tredje film om de fire veninder, slukket lidt af deres tørst for mere. Men det er stadig ikke udelukket, at der kan komme en tredje film i rækken. 
 
- Der er stor chance for, at der kan blive lavet en tredje film. Vi er stadig gode veninder, og muligheden for at lave noget sammen har altid været en drøm. Men det skal virkelig give mening. Hvis du venter så længe på at lave en tredje film, så skal det virkelig give mening i forhold til historien, har Blake Lively tidligere fortalt. 
 
Du kan se billeder fra pigernes reunion sidste år i galleriet herunder

"Fire veninder og et par jeans"-pigerne samlet igen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close