Filmstjernen Halle Berry er fyldt 50 år: Smuk og sexet

– Jeg går ikke så højt op i den runde dag, men fejrer den dog med fem gode venner på en ø i Caribien, afslører Halle Berry.

– Jeg går ikke så højt op i den runde dag, men fejrer den dog med fem gode venner på en ø i Caribien, afslører Halle Berry.

(Foto: All Over)

Hun er én af verdens højest betalte og mest benyttede kvindelige filmstjerner. Og hun er én af de populæreste skuespillerinder.  

I går fyldte Halle Berry 50 år, men hun ser stadig ungdommelig, smuk og sexet ud. Og hun har endda ikke fået lavet noget kunstigt ved sin krop. 

– Jeg kunne ikke drømme om at lade en kirurg skære i mig, bare for at jeg kan se bedre ud. Mine bryster er skam ægte – jeg bruger dog en masse penge på en speciel creme, der hjælper til, at de ikke kommer til at hænge, indrømmer Halle Berry.

På film har hun ofte poseret i bikini – og en enkelt gang nøgen. Det har hun ikke noget imod. 


Som Bond-pige fik Halle Berry i 2002 det helt store gennembrud, da hun spillede sammen med OO7, Pierce Brosnan, i ”Die Another Day”. (Foto: All Over)

Elsker at være nøgen
– Jeg kommer fra en opvækst i Cleveland, hvor nøgenhed nærmest var forbudt. Men havde jeg vidst, hvor meget det betød for min karriere at være letpåklædt, havde jeg nok smidt tøjet meget tidligere, griner Halle Berry. 

– Jeg elsker faktisk at være nøgen. Når jeg er alene hjemme, elsker jeg at gå rundt uden en trevl på kroppen. Og i dag har jeg det også fint med at skulle være nøgen på film.  

Selv om Halle Berry virker smilende og venlig, skal man ikke skue hunden på hårene. Bag facaden kan hun være en hård kvinde. 


Selv om Halle Berry og Olivier Martinez blev skilt sidste år i oktober på grund af hans voldsomme temperament, kan de godt tale sammen. For nylig holdt de ferie i Mexico med børnene. Olivier er far til Maceo på snart tre år. (Foto: All Over)

– Jeg har haft megen modgang i mit liv, og det gør, at jeg er blevet ret bestemt. Mine børn ved også godt, at jeg er en stærk kvinde – man skulle bare opleve en dag hjemme i vores hus, så ville man vide, at jeg ikke sådan er til at løbe om hjørner med. Der kan være godt gang i den hjemme hos os, fortæller hun.

Halle er mor til to børn – datteren Nahla på otte år, som hun fik med modellen Gabriel Aubrey, samt sønnen Maceo, der fylder tre år til oktober. Ham har hun med skuespilleren Olivier Martinez.

– Jeg vil gå igennem ild og vand for at beskytte mine børn. Jeg har også kæmpet mod paparazzi- fotograferne, men efter at være gået til retten nåede vi til enighed. I dag er det stort set normalt – fotograferne og jeg respekterer hinanden. 


Halle Berry har altid gået op i at beskytte sine børn mest muligt. Men hun ved, at fotograferne er der, så efter aftale er der gensidig respekt. Her er hun på tur med datteren Nahla på otte år. (Foto: All Over)

Tæt på at dø
Allerede som ung oplevede Halle Berry sit livs modgang. Som 19-årig fik hun konstateret type 2-diabetes. 

– Det var tæt på at slå mig ihjel, da jeg i 1989 under indspilningerne til en TV-serie ikke passede godt nok på mig selv. Jeg kollapsede og lå syv dage i koma, og bagefter fik jeg en opsang af lægerne. 

Jeg fik at vide, at hvis jeg ikke passede på, kunne jeg blive blind eller miste mine ben. Det gjorde mig skrækslagen, så jeg ændrede mit liv totalt.  

Jeg tager insulin hver dag, måler mit blodsukker et par gange om dagen og spiser sundt – masser af grøntsager, kylling, fisk, pasta og vand. Jeg er dog ikke fanatisk, så jeg kan godt nyde et glas rødvin af og til. Men jeg har lært at tage mig bedre af mig selv.

Men at få diabetes har også været en gave. Sygdommen har givet mig styrke og hårdhed, og jeg ser realiteterne i øjnene, uanset hvor pinefulde de er, siger Halle Berry. 


Officielt har Halle Berry ingen kæreste, men for tiden indspiller hun film med den chilenske Pedro Pascal, 41 – og det svirrer med rygter om, at de er begyndt at danne par. (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close