Hollywood7. juni 2014

Filmstjerne betalte vild overpris for snack

Se hvilken filmstjerne, der gladeligt lagde 100 dollars på disken for en omgang frozen youghurt.
Disse smukke læber, nyder lidt sødt fra tid til anden. Og ejermanden betaler gerne i dyre domme for det.
Disse smukke læber, nyder lidt sødt fra tid til anden. Og ejermanden betaler gerne i dyre domme for det.
 Foto: All Over

Akut lavt blodsukker kan ramme selv den hotteste model. Det måtte skuespiller og fotomodel Charlize Theron sande, da hun for nylig blev tvunget på snackjagt uden en dollar på lommen. Det skriver Female First.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/122dc835bc2c4c0582d0f41aa0658102.jpg


Den smukke skuespillerinde har hang til de søde sager - og betaler gerne overpris for dem. (Foto: AOP)

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau kysser med Cameron Diaz

Den 38-årige Hollywoodstjerne og småbørnsmor var for nylig på udflugt nær hjemmet i Los Angeles, hvor et pludseligt snack-behov tvang hende til at betale 100 dollar for en frossen yoghurt. Det fortæller en medarbejder i butikken "Pinkberry" i Los Angeles.

- Charlize kom ind i butikken og sagde, hun var taget i parken uden sin pung. Hun tog en mini med drys, som normalt koster 3,75 dollar, siger butiksassistenten, Keila til websiden TMZ ifølge Female First.

LÆS OGSÅ: Nyd endnu flere bikinibilleder af skønne Cameron Diaz her

Den blonde skuespiller, som nok er bedst kendt for sin rolle i den Oscarbelønnede film "Æblemostreglementet" fra 1999, lovede, at hun ville vende tilbage senere for at betale for den lille dessert.

- Hun sagde, hun ville komme tilbage inden for en time. Så gik hun og kørte væk i sin bil. Jeg håbede, hun ville komme tilbage, men jeg vidste det ikke, fortæller Keila.

LÆS OGSÅ: Cameron Diaz: Alle kan få min krop

Lidt over en time senere vendte Charlize Theron så tilbage for at betale for sin yoghurt. Til stor lettelse for butiksassistenten, som ellers skulle have dækket tabet for varen med sin egen løn.

Her insisterede stjerneskuespilleren desuden på at betale med en 100-dollarseddel, hvorefter hun bad personalet beholde byttepengene.

- Hun efterlod en meget flot portion drikkepenge. Så tak Charlize!, siger Keila, som altså kunne putte de resterende 96 dollar direkte i lommen.

Charlize Theron har for nyligt fundet sammen med skuespilleren Sean Penn.


Newspaq


Sponsoreret indhold