Hollywood23. februar 2015

”Fifty Shades”-hovedrolle dropper efterfølgeren

Jamie Dornan, der spiller Mr. Grey, vil ikke spille med i toeren, fordi hans kone ikke bryder sig om det.
Af af
Jamie Dornan med konen, Amelia Warner, der efter sigende skulle være lidt for jaloux til, at gemalen må spille med i den næste film.
Jamie Dornan med konen, Amelia Warner, der efter sigende skulle være lidt for jaloux til, at gemalen må spille med i den næste film.
 Foto: All Over

"Fifty Shades of Grey" har været en af de mest omtalte film i år - især på grund af sexscener - og nu er det åbenbart for meget for hovedrollen Jamie Dornans kone Amelia Warner. I hvert fald ser det ud til, at den nordirske skuespiller dropper at spille med i den næste film i rækken, fordi konen ikke kan lide at se ham spille i sexscenerne.Galleri: Jamie Dornan fra "Fifty Shades of Grey"Jamie Dornan og Amelia Warner, der for øvrigt også er skuespiller, har en 15 måneder gammel datter sammen, og det ser ud til, at han helliger sig familielivet lidt mere.LÆS OGSÅ: "Fifty Shades oif Grey": Dakota Johnson stjal undertøj fra settetDet er det australske magasin NW, der mener at vide, at Jamie Dornan har afvist at spille Mr. Grey igen.- Jamie sagde, at filmen ville sende hans karriere mod toppen. Han prøvede at overbevise Amelia om, at det ikke ville ændre noget, men kvinder over alt er nu helt vilde med Jamie, siger en kilde til magasinet.LÆS OGSÅ: Hed bio-tur: Par hyggede sig under "Fifty Shades of Grey"

Sponsoreret indhold