Hollywood21. januar 2015

Fifty Shades of Grey-stjerne frygter succes

Dakota Johnson spiller Anastasia i den erotiske film
Dakota Johnson spiller Anastasia i den erotiske film
Dakota Johnson spiller Anastasia i den erotiske film
 Foto: AOPMed Melanie Griffith og Don Johnson som forældre har det vist altid ligget i kortene, at hun en dag skulle ende på det store biograflærred.

Alligevel frygter den amerikanske skuespillerinde Dakota Johnson, der spiller Anastasia Steele i "Fifty Shades of Grey", al den berømthed, som filmatiseringen af den erotiske bestseller med stor sandsynlighed vil føre med sig.

Det siger hun i et interview lavet af det amerikanske magasin Vogue.

LÆS OGSÅ: Så fræk er den nye 'Fifty Shades of Grey'-trailer

- Jeg tænker over min dalende anonymitet, og det er virkelig skræmmende, fordi en meget stor del af mig ville være lykkelig af at bo på en gård i Colorado og have børn, høns og heste - hvilket jeg vil gøre alligevel, siger hun.

Dakota Johnson har fået skuespilfaget ind med modermælken, og derfor har det også altid været en nærliggende tanke for hende, at hun selv skulle ende i branchen. Selvom tanken er skræmmende.

- Jeg gik bare ud fra, at jeg skulle lave film, fordi jeg er vokset op blandt folk, der lavede film, kunst og musik, siger den 25-årige skuespillerinde til magasinet.

LÆS OGSÅ: Vildt! Billetsalget går amok over denne frække film

- At være på et filmset er for mig det mest behagelige i hele verden. At se en cateringvogn føles som at være hjemme, fortsætter hun.

Dakota Johnson var tit med sine kendis-forældre på optagelse, da hun var barn. Hendes forældre gik fra hinanden i 1995, hvorefter moren, Melanie Griffith, fandt sammen med en anden verdensberømt skuespiller, Antonio Banderas. De to blev skilt sidste år.

"Fifty Shades of Grey" har premiere den 12. februar, og billetterne er allerede sat til salg.

Se eller gense trailere for filmen herunder:Sponsoreret indhold