Hollywood19. februar 2015

”Fifty Shades of Grey”: Dakota Johnson stjal undertøj fra settet

Skuespillerinden blev så glad for de sexede gevandter, at hun var nødt til at tage noget med hjem
Meget af tiden havde Dakota Johnson ellers ikke tøj på i filmen 'Fifty Shades of Grey'
Meget af tiden havde Dakota Johnson ellers ikke tøj på i filmen 'Fifty Shades of Grey'
 Foto: All Over PressI den længe ventede såkaldte husmor-pornofilm "Fifty Shades of Grey" smider hovedkarakteren Anastasia Steele tit og ofte alt sit tøj for at underkaste sig Christian Grey-karakterens dominerende præferencer.

Og det benyttede den kvindelige hovedrolleindehaver, Dakota Johnson, sig af uden for settet. Det afslører den 25-årige skuespillerinde over for magasinet Glamour, da hun blev spurgt, om hun havde taget noget med hjem fra indspilningerne.

LÆS OGSÅ: Dakota-hvem? Se 'Fifty Shades of Grey'-stjernens smarte restaurant-trick

- Jeg stjal en masse undertøj derfra, for det var meget komfortabelt, indrømmer skuespillerkometen, der har sat alt på spil for at skildre den efterhånden kult-lignende karakter.

- At lave "Fifty Shades of Grey" har været mit største offer nogensinde. Hele verden kan se mig nøgen, lyder det fra skuespillerinden, der er datter af det tidligere Hollywood-par, Don Johnson og Melanie Griffith.

LÆS OGSÅ: 'Fifty Shades of Grey' frygter succes

I filmen spiller Jamie Dornan rollen som Christian Grey, og derfor har Johnson utrolig mange intime scener med den 32-årige nordirske skuespiller, som privat er gift og har barn med skuespillerinden Amelia Warner.

LÆS OGSÅ: Forbyder mor at se 'Fifty Shades of Grey'

Heldigvis har mødet mellem kvinderne, der deler dyne med Dornan henholdsvis privat og professionelt, været helt uproblematisk.

- Det har slet ikke været akavet, nej. Hun er en utrolig, smuk og skøn kvinde, lyder roserne fra Johnson.

"Fifty Shades of Grey" kan i øjeblikket ses i de danske biografer.

Sponsoreret indhold