Hollywood7. december 2017

Fergie: Jeg var afhængig af crystal meth

Sangeren afslører, at hun var så dybt afhængig af crystal meth, at hun hallucinerede og fik hukommelsesbesvær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03507244.jpg
 Foto: All Over Press

Sangeren Fergie, 42, hittede med sangen "Glamorous" i 2006, men i et nyt interview fortæller hun om en periode i sit liv, som var knap så glamourøs: Hun har nemlig været dybt afhængig af crystal meth.

Fergie, der i virkeligheden går under navnet Stacy Ann Ferguson, fortæller i et interview med britiske iNews, at hun i starten af 00'erne var afhængig af crystal meth - heldigvis kom hun afhængigheden til livs, inden hun brød igennem med bandet Black Eyed Peas.

- Da det var værst, fik jeg psykoser og hukommelsesbesvær fremkaldt af stoffer. Jeg hallucinerede på daglig basis. Det tog et år, efter jeg stoppede med stofferne, før kemikalierne i min hjerne stabiliserede sig, så jeg stoppede med at se alle mulige ting. Jeg sad bare der og så tilfældige ting som bier eller kaniner, fortæller Fergie til iNews og tilføjer, at hendes hallucinationer på et tidspunkt blev så slemme, at hun var overbevist om, at hun blev forfulgt af både CIA, FBI og SWAT.

Fergie fortæller, at hun til sidst søgte trøst i kirken, da hun er opdraget i den katolske tro.

- De prøvede at smide mig ud, fordi jeg bevægede mig ned af midtergangen på en helt skør måde, fordi jeg troede, der var et infrarødt kamera i kirken, der ville scanne min krop. Jeg løb forbi alteret ind i en gang, og to personer jagtede mig, genkalder sangeren.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: "Hvis jeg går uden for, og SWAT-holdet er derude, så har jeg hele tiden haft ret. Men hvis de ikke er derude, så er det stofferne, der får mig til at se ting, og så ender jeg på en galeanstalt. Og hvis det virkelig er stofferne, så kan jeg alligevel ikke lide mit liv, som det er, mere". Jeg gik ud af kirken, og selvfølgelig var der ikke et SWAT-hold, det var bare mig på en parkeringsplads. Det var et befriende øjeblik, fortæller Fergie.

- Narkotika-tingen var sjov... indtil det ikke var det. Men ved du hvad? Jeg takker den dag i dag, at det skete for mig. Fordi det er min styrke, min tro, at jeg håber på noget bedre, lyder det fra sangeren.

I september meddelte Fergie skulle skilles fra skuespilleren Josh Duhamel, som hun havde dannet par med siden 2009.

Det bekræftede parret over for amerikanske People.

- Med absolut kærlighed og respekt besluttede vi tidligere i år at gå fra hinanden som par, fortæller de i en fælles udtalelse.

- For at give vores familie de bedste muligheder for at tilpasse sig ville vi gerne holde det privat, før vi delte det med offentligheden. Vi er og vil altid være forenet i vores støtte til hinanden og vores familie, lyder det.

Fergie og Josh Duhamel har været sammen siden 2004 og blev i januar 2009 gift i Malibu.

Sammen har de en fire-årig søn, Axl.

Sponsoreret indhold