Hollywood14. april 2018

Farrah Abraham får sprøjtet numsen større, mens ni-årig datter ser på

"Teen Mom"-stjernen lader sin ni-årige datter se på, mens hun får lavet bagdelen større ved hjælp af injektioner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25981541_0.jpg
 Foto: All Over Press

Den 26-årige "Teen Mom"-stjerne Farrah Abraham er ikke bleg for at at modificere sit udseende, og det syn er nødvendigvis ikke noget, hendes datter, ni-årige Sophia, skal skånes for.

Artiklen fortsætter under billedet.

I sit seneste opslag på Instagram deler Farrah Abraham en video, hvor hun ligger på briksen og får injektioner i ballerne, og i baggrunden kan man ane hendes datter stå og se på.

- Hej venner, så nu viser jeg jer min booty-hemmelighed, fortæller Abraham til kameraet.

- Vi putter lidt form ind her. Og vi glatter lidt ud, holder det normalt, holder det naturligt med vores sædvanlige kollagen, ikke nogle ekstra fillers, som vi bliver forvirrede af. Så det her er virkelig rart, nemt, enkelt, og det holder i to år. Jeg elsker denne booty-hemmelighed til sommeren, forklarer Farrah Abraham, mens behandleren stikker kanylen ind i hendes balle.

I kommentarfeltet til opslaget strømmer det ind med kritik mod "Teen Mom"-stjernen, der lader sin datter overvære, at hun får balle-indsprøjtninger.

- Vores børn er nysgerrige, så al magt til Sophia der lærer om æstetik og sundhed, forsvarer Farrah Abraham sig selv.

[node:aller-related-content:1]

Det er ikke første gang, Farrah Abraham og datteren bringer sindene i kog.

Tilbage i 2016, da datteren Sophia var blot syv år gammel, delte "Teen Mom"-stjernen en række billeder af datteren i bikini og fuld makeup.

Farrah, der selv ofte er blevet fotograferet i sparsomt tøj, fik taget professionelle billeder af den syvårige datter, hvor hun iført make-up poserede for kameraet. To af disse billeder lagde Farrah Abraham op på sin Instagram-profil, og det fik følgerne til tasterne.

Begge billeder fik over 1.000 kommentarer, hvor en stor del af dem anklagede den unge mor for at udnytte og seksualisere sin lille datter. Flere bed både mærke i makeup og de poseringer, lille Sophia blev fotograferet i.

Artiklen fortsætter under billederne.

Det er langt fra første gang, at Farrah Abraham har trukket overskrifter for sine evner som mor.

Hun har blandt andet været med i to såkaldte 'sex-tapes', der dog er blevet købt og promoveret af Vivid Entertainment, der er et pornografisk filmselskab.

Desuden har hun medvirket i flere forskellige realityshows med begrænset succes. Da de originale "Teen Mom"-piger skulle gå sammen om et reunion-show, udtrykte flere af pigene bekymring om, at Farrah ville være en dårlig indflydelse på deres børn.

Faderen til Sophia, Derek Underwood, døde i en bilulykke, da Farrah var gravid i ottende måned. Der er ingen anden faderfirgur, der har taget Dereks plads gennem tiden, selvom Farrah har haft flere forhold.

Sponsoreret indhold