Hollywood27. juli 2010

Farmand kaster 10 millioner efter Chelsea

Når frk. Clinton bliver gift med sin mangeårige kæreste Marc Mezwvinsky på lørdag, bliver det grotesk eksklusivt og fornemt
Bill elsker Chelsea og ofrer gerne en formue på sin datters bryllup
Bill elsker Chelsea og ofrer gerne en formue på sin datters bryllup
 Foto: All Over

Chelsea Clinton er måske ikke ligefrem en skønheds-åbenbaring, men hendes far er som alle andre fædre: de elsker deres døtre, og vil gøre hvad som helst for dem. For eksempel at bruge penge nok til at kunne brødføde en mellemstor afrikansk stat.

Så Bill smider lige omkring 10 mio. kr. i grams, fordi hans 30-årige skal giftes med den 2 år ældre Marc Mezvinsky på lørdag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juli/marc-mezvinsky-and-chelsea-jpg.jpgSelvom det hele har været meget tys-tys, så er der nu ved at slippe oplysninger ud til pressen om, hvad det er der kommer til at ske på dagen. Og det er ikke så lidt, der kan bruges penge på.

Læs også: Hvem vil du helst bolle med?

For det første er der inviteret 400 gæster, der for manges vedkommende skal indlogeres, inden de deltager i selve festen. Og så skal de bespises, og her er der nok ikke lige tale om en 3-retters suppe-steg-og-is-menu til 395,- henne på den lokale kro. Udgifterne forventes at runde de 4 mio. kr., men det er så selvfølgelig også inklusive drikkevarer.

Læs også: Det gik Lene Espersen glip af

Den ultra-hemmelige liste af gæster, der siges at inkludere Oprah Winfrey, Barbra Streysand, Steven Spielberg og Obama, kan da også forventes at skulle vimse rundt i noget nær det nærmeste amerikanerne kommer et Versailles-agtigt slot. Præsidentparret siges dog at have meldt afbud for ikke at tiltrække for stor medie-opmærksomhed - den er i forvejen gigantisk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juli/12-million-astor-courts-man-jpg.jpgDet 100 år gamle Astor Courts, der ligger i Rhinebeck, et par timers kørsel nord for New Yorks Manhattan, har den klasse, som den næsten-kongelige eks-præsidentfamilie kan ønske sig. Hvad det koster at leje sig ind der, er en velbevaret hemmelighed, men der skydes på omkring 1 mio. kr.
For at omgivelserne bliver helt perfekte, har Clintons sørget for at flyve den kunstneriske direktør Jeff Leatham ind fra Georg V Hotel i Paris til at ordne blomsterne. Pris 1. mio. kr.
Jimmy Vali fra Vali Entertainment står for musikken, og den overordnede bryllups-arrangør er Bryan Rafanelli fra Boston. Pris ikke under en ½ mio.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juli/oscar-de-la-renta-kjole-jpg.jpg


Måske er det sådan en Renta-sag Chelsea skal have på

Den lettere kiksede Chelsea skal efter al sandsynlighed proppes ned i en Oscar de la Renta-kjole. Den fås ikke under 100.000 kr.

Sponsoreret indhold