Hollywood2. juli 2007

FANTASTISK MED PLASTIK

Demi Moore har atter en gang været under kniven for at bevare sit smukke ydre
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/demiplastikstor-jpg.jpg
 All Over

Den 44-årige skuespiller skyr absolut ingen midler i kampen om den evige ungdom. Demi Moore, som aldrig har lagt skjul på, at hun er tilhænger af plastikkirurgi, var forleden under kniven igen-igen.

Hun brugte over fire timer på en privatklinik i Beverly Hills, inden hun på dramatisk vis forlod klinikken. Panisk for at blive fotograferet inden arrene er helet, brugte hun det gode gamle paraply-trick til at gemme sig for fotograferne.

At hun er så bange for at blive set forlade en plastikklinik kan undre. Skuespilleren har nemlig tidligere sagt:
- Jeg har ikke noget problem med at forbedre mit udseende eller ændre noget, der er forandret. Efter tre børn sætter tyngdekraften sine spor, og alt begiver sig sydpå, så plastikkirurgi er da en mulighed.

Det er da også langtfra den første gang, Demi har benyttet sig af kirurgernes mirakler. Allerede, da hun som 33-årig i 1996 indspillede filmen "Striptease", fik hun lavet nogle flotte silikonebryster. Og da hun igen i 2003 genoptog sin filmkarriere i "Charlies Angels"-filmen, hvor hun genopstod mere lækker og fit end nogen siden før, var det også takket være plastikoperationer - i massevis.

Dengang brugte hun angiveligt flere hundrede tusinde kroner på sin foryngelse. Hun fik bl.a. tre collagenindsprøjtninger i ansigtet, fedtsugning af mave, lår og hofter og forstørret sine læber. Hun har også fået løftet sine øjenbryn, bleget sine tænder og rettet sine knæ. Så hvad plastikkirurgen denne gang gav sig i kast med, er et rigtig godt spørgsmål.

Sponsoreret indhold