Hollywood28. juli 2014

Fans gik amok: One Direction-medlem postede ’nøgenfoto’

Se billedet, der fik tusindvis af Directioners til at gå amok søndag
Af af
Liam Payne lagde et billede af sig selv på Instagram søndag - og dét billede høstede en del opmærksomhed
Liam Payne lagde et billede af sig selv på Instagram søndag - og dét billede høstede en del opmærksomhed
 Foto: AOP

Det er ikke nogen hemmelighed, at ægte One Direction-fans følger med i ALT, hvad de fem popdrenge foretager sig.Det er heller ikke nogen hemmelighed, at Directioners (som de dedikerede fans kalder sig selv) ynder at samle på billeder af drengene fra den populære pop-gruppe.Derfor giver det også god mening, at specielt ét billede fik de fleste Directioners til at gå helt amok, da det blev postet søndag eftermiddag på det sociale medie Instagram.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f7efd69273684ada8c1c609f6ffd98a0.jpg

Liam Payne smed tøjet, men slørede (desværre) sine ædlere dele (Foto: Instagram)For billedet viser en ganske upåklædt Liam Payne fra One Direction.Den unge fyr på 20 år valgte dog at sløre sine ædlere dele med en omgang pixelering - eller var det et åar badebukser? Kort tid efter lagde han nemlig dette billede på det sociale medie:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/53c8c1482ab14f3e9554d2a20d7cc25a.jpg

Så er badebukserne kommet på (Foto: Instagram)LÆS OGSÅ: Godt nyt, tøser: Ny film om One Direction på vejLÆS OGSÅ: Se billederne: One Direction væltede ParkenLÆS OGSÅ: Se billederne: One Direction på dybt vandOg naturligt nok fik billedet med det samme tusindvis af One Direction-fans til at kommentere og dele billedet. Én slog fast, at hun "døde flere gange af glæde, da hun så det", mens en anden bad Liam Payne om at sende det originale billede til hende.De fem drenge i den britisk-irske gruppe meddelte for nyligt, at der er en ny koncertfilm på vej.Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson blev filmet, da de underholdt et propfyldt San Siro Stadium i Milan i juni under deres seneste verdensturné "Where We Are Tour".De populære drenge lagde også vejen forbi København 16. og 17. juni, hvor tusindvis af skrigende og hvinende piger sørgede for at omdanne Parken til en vaskeægte popfest."Where We Are Tour" er den tredje turné for det britisk-irske band, der blev dannet af musik-mogulen Simon Cowell, efter de medvirkede i X Factor 2010.Den kommende film er ikke bandets første. I 2013 udkom "One Direction: This Is Us", som fortalte historien om de fem drenges vej til succes, efter de stillede op i talentshowet.

Sponsoreret indhold