Falsk prins Harry dater 12 kvinder

Det her ligner prins Harry, men det er den 27-årige skuespiller Matthew Hicks.

Det her ligner prins Harry, men det er den 27-årige skuespiller Matthew Hicks.

Foto: Fox/Facebook


Hvad ville du sige til at komme på date med den britiske prins Harry? Det er formentlig et tilbud mange kvinder vil takke ja til. Det var der også 12 amerikanske kvinder, der gjorde og så startede kampen for at gøre indtryk på den rødhårede royale charmetrold.

Det troede de i hvert fald, for i virkeligheden var det slet ikke prinsen, men derimod skuespilleren Matthew Hicks, de kæmpede om.

LÆS OGSÅ:
Prins Harry flirter for meget

I reality-showet "I Wanna Marry "Harry", der får premiere på den amerikanske tv-kanal Fox den 27. maj, forsøger de intetanende kvinder at score hvad de tror, er en vaskeægte britisk prins. For at narre kvinderne har Fox sørget for at "prinsen" ankommer i helikopter, bor på et imponerende slot, har sin egen hær af sikkerhedsvagter og meget andet.

LÆS OGSÅ: Prins Harry: Drak af benprotese

Først i sidste afsnit, når Matthew Hicks har fundet den han vil giftes med, afslører han sandheden.Virkelighedens prins Harry (Foto: All Over)

Det har fået flere til at kalde tv-konceptet for "usmageligt" og "ulækkert", men ifølge Fox er der tale om en romantisk reality-serie.

LÆS OGSÅ: Prins William: Snyder sig ind på studie

- Tag med "Harry" når han gør kur til hver af kvinderne med romantiske dates, der er en prinsesse værdig og forsøger at få nogle af deres eventyrdrømme til at gå i opfyldelse, skriver Fox blandt andet i den officielle programbeskrivelse.

Du kan se lidt af, hvad der venter i programmet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close