Hollywood13. juni 2011

Falsk Jack Nicholson skaber vrede

Svenskerne er rasende, efter at en look-alike af superstjernen deltog ved en rockfestival
Dette er den ægte Jack Nicholson
Dette er den ægte Jack Nicholson
 Foto: All Over

Det er ikke kun i det svenske kongehus, skandalerne ruller i øjeblikket.

Nu er også Sommer Rock Festivalen i Skåne blevet ramt af en skandale, efter at en falsk udgave af Jack Nicholson optrådte på festivalen - selv om publikum troede, at det var den ægte vare.

Ifølge avisen Expressen havde arrangørerne lokket med en optræden af selveste Hollywood-legenden, da de søgte kommunen om godkendelse. Siden rapporterede flere medier, at Nicholsons besøg nu var officielt.

Læs også: Jack Nicholson på viagra

- Vi arbejdede hele tiden på at få Nicholson. Da det ikke gik, foreslog en dansk agent, at vi kunne leje en look-alike, erkender Ulf Nilsson, der er arrangør af festivalen i Skåne.

Han mener dog ikke, der er noget galt med look-alikens optræden, hvor der blev råbt "I love you" fra scenen, inden han forsvandt i en bil med tonede ruder.

- Vi havde bare sagt, at vi havde en overraskelse. Vi har ikke sagt, at Jack Nicholson kommer til Sommer Rock. Derfor har vi ikke nævnt Nicholsons navn, men talte om en "overraskelse". Men Ticnet, der stod for billetsalget, hængte sig desværre på og solgte billetter med ham som trækplaster, lyder det fra Ulf Nilsson.

Læs også: Et ordentligt badedyr

Den udmelding er Ticnet naturligvis ikke enige i.

- Alle oplysninger på vores hjemmeside om en begivenhed kommer fra arrangøren selv eller er godkendt arrangøren, siger direktør Mattias Hallgrim.

Se billeder af den falske Jack Nicholson her.

Sponsoreret indhold