Hollywood16. september 2015

Kanye West: Færdig med at afsone

Kanye West er kendt for at være notorisk voldelig mod pressen. Nu er han færdig med at afsone sin dom.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4528017a.jpg
 All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Kanye West har sideløbende med sin musikkarriere også haft en anden form for karriere kørende: At knalde pressefolk ned og smadre deres udstyr.

I marts 2014 blev han idømt 250 timers samfundstjeneste for at have tæsket en fotograf i Los Angeles International Airport, og sagen blev afsluttet i retten, tirsdag.

West fik rosende ord med på vejen efter at have gennemført samfundstjenesten, som bestod i at undervise på Los Angeles Trade Technical College. Måske heller ikke så hårdt, når man tænker på, at mange andre voldelige kriminielle skal rende rundt på gader og stræder og samle skrald.

- Mr. West har været til stor nytte for vores studerende, udtalte skolen i en meddelelse, der blev læst op i retten.

Overfaldet på fotografen skete i 2013, men Kanye har en lang stribe af lignende sager fra midt og slutnullerne hængede på samvittigheden. Han formår tydeligvis ikke rigtigt at forstå, hvad der tilladt, og hvad der er forbudt i det offentlige rum i USA.

Men måske har han lært sin lektie nu. Dog er han teknisk stadig på prøveløsladelse. Men hvis han opfører sig pænt, så er han en fri mand.

Sponsoreret indhold