John Mayer springer ud som skønhedsvlogger: Får makeup fra Chanel

John Mayer er måske den næste, store skønhedsguru.

John Mayer er måske den næste, store skønhedsguru.

Foto: All Over Press

Det er mestendels unge kvinder, der laver videoer om hudpleje og sminke på YouTube. De kaldes i daglig tale skønhedsvloggere, og nu har de fået konkurrence fra en ganske uventet kant. 

John Mayer har nemlig kastet sig over skønhedsvlogging, og han er allerede så succesfuld, at han får tilsendt produkter fra selveste Chanel. 

Den 40-årige sangers debut inden for skønhedsvlogging var mest for sjov: I 2016 delte hans sine bedste hudplejetricks på Snapchat, og i april i år viste han på sin Instagram story, hvordan man laver det perfekte smokey eye. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

John Mayer viser, hvordan man lægger det perfekte smokey eye. Foto: Instagram story / johnmayer

Nu er "Your Body Is a Wonderland"-stjernen så velbevandret inden for skønhedsverdenen, at Chanel sender ham produkter, som han kan teste og vise frem. 

I går kunne musikeren fremvise et pressekit, der bliver sendt til de største redaktører og influencers. Sættet er en kæmpe pudderdåse prydet med Chanels karakteristiske logo, og inden i finder man 16 læbeprodukter, fire pudderdåser og fire makeupbørster. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vi er slet ikke misundelige på dig, John Mayer. Foto: Instagram story / johnmayer

På bedste skønhedsvlogger-vis laver John Mayer "swatches", dvs. han viser de forskellige farver på læbeprodukterne frem. 

Normalt laver man "swatches" på armen, men John Mayer viser farverne på sin guiter. Man er vel stadig musiker...

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close