Hollywood 17. juni 2016

Vild carpool karaoke: Få øjeblikke senere REDDEDE de et barns liv

I denne uge havde TV-værten James Corden besøg af Red Hot Chili Peppers, der gæstede hans populære ”Carpool Karaoke” – men det musikalske indslag blev andet en festligt. Nu afslører forsangeren i bandet, der om få uger gæster Roskilde Festival, at de undervejs i programmet reddede et lille barns liv
(Foto: YouTube)

De skrålede med på deres største hits. De wrestlede med hinanden på en græsplæne. Og de smed tøjet, mens de kørte rundt og sang med på hits som ’By the way’ og ’Under the bridge’.

Med andre ord var der høj musik og højt humør, da medlemmerne af Red Hot Chili Peppers forleden gæstede den britiske TV-vært James Cordens populære ’Carpool Karaoke’.

Men hvad seerne ikke så, var, at James Corden og Red Hot Chili Peppers undervejs måtte yde livreddende førstehjælp på et lille barn.

I et interview med Radio X fortæller forsangeren i Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, at de var godt i gang med optagelserne, da de pludselig blev mødt af en panisk mor, der kom løbende imod dem, mens hun skreg ’mit barn, mit barn!’.

- Vi løb alle over vejen, og moderen gav mig sit barn i mine arme. Barnet trak ikke vejret, og jeg tænkte, ”Jeg må give denne lille fyr førstehjælp hurtigt for at se, om jeg kan få luft i barnet”, fortæller Anthony Kiedis i Radio X.

Den lille piges mund var ”helt fastlåst”, så Anthony Kiedis havde mere end svært med at få luft ned i hende. Han gnubbede i stedet den lille piges mave, så hun til sidst igen begyndte at trække vejret.

En tilkaldt ambulance ilede til, og den lille pige blev herefter hastet på hospitalet.

- Det var et heldigt sammentræf, at vi stoppede for at danse, da barnet havde brug for hjælp, og vi så var der. Den lille pige kiggede på mig, lige indtil ambulancen kom, lillebitte Nina, fortæller Anthony Kiedis i Radio X.

Den lille pige har det heldigvis godt i dag.

Bandet gæster om få uger Roskilde Festivalen. Herunder kan du gense deres Carpool Karaoke med Red Hot Chili Peppers. Situationen med den lille pige valgte de ikke at filme. 

Sponsoreret indhold