Hollywood28. december 2016

Tragisk: Få dage efter Zsa Zsa Gabors død dør hendes adoptivsøn

Oliver Prinz von Anhalt døde 1. juledag

Zsa Zsa Gabor - december 2016

Blot en uge efter at Hollywood-ikonet Zsa Zsa Gabor døde, er hendes adoptivsøn Oliver død efter at have ligget i koma i en uge, det skriver TMZ.

Oliver Prinz von Anhalt var 18. december, samme dag som Zsa Zsa døde, involveret i en motorcykelulykke på den famøse Mulholland Drive i Los Angeles.

Han blev bragt til hospitalet, hvor han blev lagt i koma, men Oliver vågnede aldrig op igen, og den 25. december afgik han ved døden.

Olivers adoptivfar, Frederic Prinz von Anhalt, fortæller til TMZ, at han ikke vidste, at hans adoptivsøn lå i koma på hospitalet, og at han heller ikke var klar over, at han var i landet. Frederic troede, at Oliver befandt sig i Tyskland på tidspunktet for hans ulykke.

Oliver Prinz von Anhalt er bare et af mange adoptivbørn, som Zsa Zsa Gabor og Frederic Prinz von Anhalt havde sammen. Alle børnene er adopteret efter de var fyldt 18 år. Og adoptionerne har udelukkende været for at adoptivbørnene har kunnet kalde sig "Prinz von Anhalt" til efternavn. De mange adoptivbørn skal angiveligt have betalt op til 2 millioner dollars for titlen.

Der er i øvrigt denne samme måde som Frederic Prinz van Anhalt fik sin prinsetitel. Han blev som 36 adopteret af prinsesse Marie-Auguste von Anhalt.

Se flere billeder fra Zsa Zsa Gabors lange liv i galleriet herunder

Zsa Zsa Gabor - december 2016

Sponsoreret indhold