Hollywood 28. maj 2014

Få dage efter bruddet: Her er Rory omringet af damer

Her er billedet, Caroline Wozniacki ikke vil se
Af af
Billedet af en glad Rory omringet af kvinder deles flittigt på de sociale medier. Gad vide, hvad Caroline Wozniacki tænker om billedet?
Billedet af en glad Rory omringet af kvinder deles flittigt på de sociale medier. Gad vide, hvad Caroline Wozniacki tænker om billedet?
Foto: Birger Vogelius og Twitter

Det er blot en uge siden, at golfspilleren Rory McIlroy smed bomben og bekendtgjorde, at han havde brudt med sin forlovede, tennis-darlingen Caroline Wozniacki.LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki: Det kom som et chokOg dømt ud fra dette billede lader golfspilleren til at være i hopla, efter han dumpede sin kommende kone sidste onsdag.

(Foto: David F. Garcia/Twitter)Omringet af syv smukke kvinder og et stort smil, der løber fra det ene øre til det andet stråler Rory McIlroy i selskab med de unge damer - og billedet deles nu flittigt på de sociale medier; ofte med en hentydning om, at 'dette er billedet, som Caroline Wozniacki ikke ønsker at se'.LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki havde fundet kjolen25-årige Rory McIlroy smed selv bomben onsdag i sidste uge kort før middag, hvor han i en kort pressemeddelelse bekendtgjorde, at det var slut. Bruddet kom som noget af et chok for alle både inden og uden for sportsverdenen.Ingen kunne forstå, hvorfor parret gik hvert til sit. I dag bragte The Times en klumme, hvor tennis-skribenten Neil Harman løftede lidt af sløret for bruddet, der kom blot få dage efter, at parret havde sendt bryllupsinvitationerne ud.LÆS OGSÅ: Chok: Brylluppet er aflyst - Caroline og Rory har brudtJournalisten er én af dem, der kender Caroline Wozniacki allerbedst, og han har således ofte interviewet den 23-årige tennis-komet:- Caroline Wozniacki spillede tennis i en smuk arena på Roland Garros i går, men hun ville hellere have været i Belfast og spurgt Rory McIlroy under fire øjne, hvorfor han gik sin vej. I stedet var sidste gang, at han ringede, kun en dag efter han havde fortalt, hvor meget han elskede hende, en tre minutters samtale som hun troede var for sjov, skriver tennisjournalisten, som angiveligt har talt om Caroline Wozniackis far, der også er hendes træner, om bruddet.

Sponsoreret indhold