Eva Longoria: Se hende kæle for missen

Eva Longoria har et helt specielt forhold til sin mis.

Eva Longoria har et helt specielt forhold til sin mis.

Foto: All OverNej....

Der er selvfølgelig ikke tale om, at gudeskønne Eva Longoria rører ved den mis - ihvertfald ikke offentligt.

Den populære skuespiller, der fylder 38 på fredag, kæler derimod hellere end gerne med katten Goose, som er hendes samarbejdspartner i en reklamekampagne for kattemadsproducenten Sheba.

Siden maj sidste år har den kønne latino været Shebas ansigt udadtil, og forleden lancerede hun firmaets nye reklamekampagne, der hedder "Feed your passion" - og sjovt nok er en af Eva Longorias store passioner katte.

Eva Longoria: Græd i flere timer

- Jeg har så mange dejlige passioner i mit liv. Ud over min kærlighed for katte, elsker jeg at danse og lave mad, og jeg nyder at bruge tid på mit arbejde, har hun tidligere sagt.

Se billedet af Eva Longoria og hendes mis herunder - og til alle de håbefulde læsere, der klikkede ind på artiklen i håb om at se en letpåklædt udgave af den lækre skuespillerinde, kommer der et plaster på såret længere nede.


Eva Longoria elsker katte - og især missen Goose, som hun har med i reklamerne for kattemadsproducenten Sheba. (Foto: All Over)


Et plaster på såret til husarerne. Her plasker en kåd Eva Longoria rundt i bølgerne ved Malibu, Californien. (Foto: All Over)

Eva Longoria. Mums, for en numse

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close