Eva Longoria: Mobbet som barn

Det er svært at forestille sig, men smukke Eva Longoria er faktisk blevet drillet med sit udseende

Det er svært at forestille sig, men smukke Eva Longoria er faktisk blevet drillet med sit udseende

Foto: All Over

Eva Longoria fra "Desperate Housewives" er uomtvisteligt en af klodens smækreste tuller. Hun har ligget på Top 10 over smukke kvinder i snart sagt alle mandeblade i verden, smyger sin 157 cm lave krop af sted som en sort sexkilling og er simpelthen bare guf! Men læs lige, hvad den 33-årige skuespiller og model husker fra sin barndom og skoletid.

- De andre kaldte mig "den grimme sorte", fordi jeg var den eneste af fire piger i familien med mørkt hår, brune øjne og mørk hud.

Jamen, det siger hun! Bare fordi resten af hendes mexicansk/amerikanske familie lignede svenskere, var den mørke pige ked af det og fandt kun glæde i at få andre mennesker til at le som en anden hofnar.

Pigen, som troede hun var grim, plejede sin personlighed og blomstrede først op, da hun var halvt henne i sine teenageår.

Sen succes

- Jeg er sent udviklet, og mit nuværende udseende kom også ret sent. Jeg fik først succes som 30-årig, og det er jeg faktisk glad for i dag. Så lærer man at sætte pris på det, man havde i forvejen, har Longoria sagt.

I dag får skønheden næsten ti millioner hits på Google-testen, og hun tjente vupti lige så mange millioner kroner, da hårproduktfirmaet L'Oréal valgte hende som deres ansigt udadtil.

Sidste år blev hun gift med den 31 cm højere megastjerne og basketballspiller, Tony Parker. Mon ikke der sidder en håndfuld grimme og misundelige plageånder fra Longorias fortid i små, faldefærdige rønner og tænker: Hvad gjorde vi galt?

Se dejlige Longoria folde sig ud

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close