Hollywood20. december 2017

Afviste selv rygter med oste-kommentar... men: Eva Longoria ER gravid

Den amerikanske skuespiller Eva Longoria bekræfter nu, at hun ER gravid med sin mand Jose Baston. Den 42-årige ”Desperate Housewifes”-skuespiller har ellers selv forsøgt at aflive graviditetsrygter tidligere på året ved at påstå, at hun bare spiste for meget ost
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.19697707.jpg
 Foto: All Over Press

Det kan godt være, at hun selv forsøgte at aflive graviditetsrygterne med en gang ”oste-snak”, men nu er den altså god nok.

Den 42-årige "Desperate Housewives"-skuespiller Eva Longoria venter sit første barn med gamalen Jose Baston.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

Det bekræfter hendes talsmand over for det amerikanske magasin People.

Det er også blevet afsløret, at parret – der blev gift sidste år – skal have en lille dreng, og at skuespillerinden er fire måneder henne.

Allerede i foråret begyndte de første graviditetsrygter at florere. Dengang benægtede skuespillerinden, at der skulle være børn på vej og fastslog i stedet, at det hele bare skyldtes, at hun var glad for ost i rigelige mængder.

- Jeg så nogle billeder af mig selv, hvor jeg så tyk ud. Jeg vil bare fortælle, at alt jeg har gjort er at spise ost. Jeg er ikke gravid. Jeg spiser bare masser af ost, drikker masser af vin og spiser pandekager, fortalte Eva på Snapchat ifølge Entertainment Tonight.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på under ét minut!

https://imgix.seoghoer.dk/kaeresten.jpg
 (Foto: All Over)

Eva Longoria og ægtemanden Jose Baston i et kærligt øjeblik. Foto: All Over

I interviewet med Entertainment Tonight fortalte Eva Longoria også, at selv om det nu er et år siden, at hun stadig følte sig som nygift her ét år efter, at hun sagde ja til Jose Baston.

- Vi opfører os altid som nygifte. Nogle dage er det som om, at vi har været gift i 40 år, og andre dage føles det som om, at vi har været gift i to sekunder. Det kommer an på dagen, fortæller Eva Longoria i interviewet.

49-årige Jose Baston er præsident i Televisa, den største medievirksomhed i Latinamerika. Parret begyndte at date tilbage i 2013 og blev forlovet i Dubai i december 2015. I maj 2016 blev de gift ved et overdådigt bryllup i Mexico.

Du kan se billeder af Eva Longoria og Jose Baston til deres bryllup i galleriet herunder:

Eva Longoria bliver gift med Jose Antonio Baston

null

Sponsoreret indhold