Kan ikke gå: Eurovision-favorit svært kvæstet på scenen

Den tjekkiske Eurovision-favorit Mikolas Josef kom søndag svært til skade på scenen.

Den tjekkiske Eurovision-favorit Mikolas Josef kom søndag svært til skade på scenen.

Foto: All Over Press og Instagram

Blot få uger før Eurovision-start er en af storfavoritterne blevet svært kvæstet.

Den 22-årige tjekker og storfavorit Mikolas Josef kom søndag svært til skade på scenen under prøverne til Eurovision, der løber af stablen i næste uge.

Det skriver han selv på sin Instagram-profil.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har pådraget mig en skade under dagens prøver, og situationen blev forværret, som timerne gik. Jeg kan ikke engang gå nu. Jeg er kommet tilbage fra det første hospital, og nu er jeg på vej til det næste, skriver Mikolas Josef i Instagram-opslaget.

Det er ikke kommet frem, hvad der præcist skete under søndagens prøver, eller hvad det er for nogle skader, som den tjekkiske sanger har pådraget sig.

Med sin sang 'Lie To Me' spås Mikolas Josef til at være en de helt store favoritter til at snuppe sejren i næste uges Eurovision Song Contest. Derfor kommer ulykken da også ganske ubelejligt for ham.

Sangeren tilføjer dog på sin Instagram-profil, at han trods indlæggelse stadig regner med at stå på scenen, når konkurrencen skydes i gang i næste uge.

Mikolas Josef kom til skade i søndags, men regner med at blive klar til Eurovision. Foto: All Over Press

- Jeg vil optræde lige meget hvad, skriver han til slut til billedet, som han lagde på Instagram mandag.

Siden Tjekkiet havde Eurovision Song Contest-debut tilbage i 2007 har landet kun kvalificeret sig fra semifinalen til finalen én gang. Det var tilbage i 2016, hvor det blev til en skuffende 25. plads ud af 26 lande.

Danmark repræsenteres i år af Rasmussen med nummeret 'Higher Ground'.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close