Hollywood 6. april 2016

Se billedet: Er Rob Kardashian blevet forlovet?

Rob Kardashians kæreste Blac Chyna viser en kæmpe ring frem - måske en forlovelsesring
Foto: All Over

Der er vist ingen, der længere er i tvivl om, at Rob Kardashian og Blac Chyna er meget glade for hinanden.

Blac Chyna har fået Rob Kardashian til at komme op til overfladen igen, efter han har holdt sig selv skjult fra offentligheden i en længere periode.

29-årige Rob Kardashian kæmper mod vægten og sukkersyge, men det hele ser ud til at være blevet langt bedre, efter at han har fundet sammen med Blac Chyna.

Han er igen helt okay med at blive fotograferet, og han viser sig gerne offentligt sammen med sin kæreste.

Nu spekulerer medier i både USA og England i, om parret er blevet forlovet - for Blac Chyna har delt et billede på Instagram, hvor hun viser en kæmpestor ring frem - med teksten YES til. 

Ifølge TMZ fortæller kilder til bladet, at Rob havde regnet med, at kæresten ville sig ja til hans frieri, så her er man altså helt sikre på, at parret skal giftes. 

YES !...!...!

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

Der har længe været historier om, at Kardashian-familien ikke er for vilde med Robs kæreste, men for nylig var familiens overhovede, Kris Jenner, ude og sige, at hun havde det helt fint med sønnens kæreste.

Hun kan nemlig se, hvor meget bedre Rob Kardashian har fået det, efter han fandt sammen med Blac Chyna - og hun er glad for at se, at han også lever meget sundere og virker langt gladere. 

Sponsoreret indhold