Hollywood27. juli 2016

What! Er Khloé og Scott kærester?

De to realitystjerner driller igen deres fans på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.19345458.jpg
 Foto: All Over Press

Det har længe været en kendsgerning, at af alle Kardashian-pigerne, så er Khloé den, som Scott Disick har det bedst med.

Og nu har de to realitystjerner så lagt billeder på Instagram, der har fået deres fans til at stille et meget vigtigt spørgsmål.

Er Scott og Khloé kærester?

Og spørgsmålene er velbegrundede, for Scott har nemlig lagt et billede på Instagram, hvor han til billedet har skrevet "Relationship goals", og Khloé har lagt det samme billede på sin Instagram, hvor hun skriver "The Lord and the Lady".

De to ens billeder har virkelig sat gang i spørgsmålene i kommentarfeltet, hvor flere spørger om Scott og Khloé officielt er kærester.

Billedet er taget, da hele Kardashian-familien var samlet til Kris Jenners mors fødselsdag i San Diego, og i flere andre billeder fra den fest kan man se, at også Kourtney er til stede ved festen, så hvis Scott og Khloé er gået hen og blevet kærester, så har Kourtney taget det mere end almindeligt pænt, at hendes søster er begyndt at date hendes eks.

De fleste der følger bare en lille smule med i Kardashian-familiens liv vil dog vide, at Scott Disick er lidt af spøgefugl, så mon ikke, at de to ens billeder bare er endnu en joke fra hans side.

Det tror vi i hvert fald.

Se flere billeder af Khloé Kardashian i galleriet herunder

Skønne Khloe Kardashian

Sponsoreret indhold