Hollywood14. oktober 2015

Er du klar? Destiny's Child genopstår

Beyoncés far afslører, at Beyoncé Knowles, Michelle Williams og Kelly Rowland bliver genforenet for at lave et nyt album som Destiny's Child.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/destinyschild.jpg
 All Over

"Independent Women", "Say My Name" og "Survivor". Destiny's Child har haft mange hits gennem tiden, og nu ser det ud til, at vi snart får nogle helt nye at høre.

Det var i sin tid Beyoncés far, Mathew Knowles, der var manager for Destiny's Child, og nu afslører han, at gruppens tre seneste medlemmer, Beyoncé Knowles, Michelle Williams og Kelly Rowland, har planer om en reunion, hvor de vil indspille et helt nyt Destiny's Child-album.

- Der vil komme endnu en Destiny's Child-plade og en genforening. Jeg modtog en fantastisk mail fra Michelle (Williams, red.) for to dage siden. Hun skrev: "Det burde ikke være noget problem for dig og mig. Jeg er helt klar på, hvem der gør hvad, og det er det eneste, der betyder noget. Jeg har været klar over min rolle i 15 år, og jeg har ingen problemer med det", fortæller Mathew Knowles til det engelske gossipblad heat.

Mathew Knowles blev fyret som Beyoncés manager i 2011, men han har altid støttet sin datter og hendes karriere - såvel som sin anden datter, Solange Knowles, der også er sangerinde.

- Hvis en af dem havde sagt: "Jeg vil være læge", ville jeg have svaret: "Tag på medicinstudiet. Jeg vil støtte dig, når du består, og jeg vil købe et hospital", og så ville jeg arbejde på det hospital, vi ejede, siger Mathew Knowles.

Der er ingen tvivl om, at Mathew Knowles vil gøre meget for sine døtre og deres karrierer. Nu håber vi bare, at Destiny's Child rent faktisk kommer til at lave ny musik!

Ville du tage til en Destiny's Child-koncert i dag?

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold