Hollywood 17. oktober 2018

Lady Gaga bekræfter:: Er blevet forlovet med 17 år ældre agent

Den amerikanske sangerinde Lady Gaga bekræfter, at hun er blevet forlovet med sin agent Christian, der er 17 år ældre end hende
(Foto: MEGA)

Længe har der floreret rygter, men først mandag stod hovedpersonen selv frem.

Under en tale til magasinet ELLEs 'Women in Hollywood'-show afslørede den amerikanske sangerinde Lady Gaga, at hun er blevet forlovet med sin kæreste, den 17 år ældre Christian Carino, der arbejder som hendes agent.

I sin tale sagde den kendte sangerinde:

- Tak, Nina Garcia. Tak, Stephen Gan! Jeg var en udstødt, og du troede på mig, og jeg ville ikke være her uden dig. Tak, ELLE! Tak til alle dem, jeg elsker i mit liv. Bobby, jeg elsker dig. Alle ved bord fem. Min forlovede, Christian, sagde Lady Gaga fra talerstolen og slog altså dermed fast, at hun skal giftes med sin 17 år ældre agten.

Det skriver ELLE.

Den 32-årige ”Born This Way”-sanger er kendt for ikke at udtale sig alt for meget om sit privatliv, men der har længe floreret rygter om en mulig forlovelse mellem hende og den 17 år ældre Christian Carino.

I februar sidste år kom det frem, at Lady Gaga, der bærer det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta – var begyndt at date Christian Carino, efter de blev set sammen til sangerindens Super Bowl-optræden.

Den 49-årige Christian Carino arbejder for det amerikanske agentbureau CAA, der har hovedsæde i Los Angeles, og her har han altså i flere år arbejdet som agent for den amerikanske sangerinde.

Desuden arbejder han også som agent for store stjerner som Jared Leto, Johnny Depp, Jennifer Lopez og Margot Robbie.

Selv om Lady Gaga værner om sit privatliv, har hun dog tidligere fortalt om sin kærlighed til sin agent. Det skete, da hun sidste år optrådte i New York.

- Det bedste ved at være forelsket er, at man har én, der kan gribe dig, hvis du skulle falde, sagde Lady Gaga dengang til Page Six.

Den amerikanske sangerinde har tidligere været forlovet. I juli 2016 brød hun og skuespilleren Taylor Kinney dog deres forlovelse.

Du kan se billeder af det nyforlovede par i galleriet herunder:

Lady Gaga og Christian Carino (MEGA-billeder)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold