Hollywood7. januar 2019

Engelsk fodboldlegende anholdt i lufthavn

Wayne Rooney er blevet anholdt i USA for at være fuld i offentligheden. Den populære fodboldstjerne havde inden sin anholdelse taget sovepiller og drukket alkohol på et fly
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wayne_rooney.jpg

Everton-legenden fortryder formentligt bittert, at han i december hyggede sig lidt for meget på sin flyvetur fra Saudi-Arabien til Washington

Den 33-årige Rooney ankom den 16. december til lufthavnen, hvor han udløste en døralarm og blev anholdt.

- Hr. Rooney blev sigtet for at være fuld i offentligheden og blev fragtet til et detentionscenter i Loudoun, hvor han blev tilbageholdt, indtil han igen var ædru, det står der i en erklæring fra Metropolitan Washington Airports Authority.

Forseelsen har ikke haft videre konsekvenser for den populære fodboldspiller. Han erkendte lovovertrædelse med det samme og betalte sin bøde på 25 dollars svarende til 160 danske kroner. Det skriver NBC Sports.

En talsmand for fodboldspilleren udtaler til Press Association, at Rooney blev anholdt, fordi han var ’disorienteret’ på grundt af receptpligtige sovepiller og ’alkoholindtagelse’.

Det er ikke første gang, at Rooney har bevæget sig udenfor lovens rammer. I september 2017 blev legenden anholdt og sigtet af politiet i Chesire for spirituskørsel.

Wayne Rooney blev for alvor verdenskendt, da han brød igennem som fodboldspiller for storklubben Everton og sidenhen Manchester United.

Han har vundet flere priser for sine evner på græsplænen. I november blev han kåret som den mest værdifulde spiller i 2018, efter han sørgede for at have først D.C. United fra en sidsteplads til en fjerdeplads i Major League Soccer.

Sponsoreret indhold