Endnu et gennembrud i Maddie-sagen

Mon mysteriet om Maddy nogensinde bliver løst? Nu er der heldigvis igen nye oplysninger i sagen

Mon mysteriet om Maddy nogensinde bliver løst? Nu er der heldigvis igen nye oplysninger i sagen

Foto: AOP
Endnu engang pustes der liv i håbet om at løse gåden om Madeleine McCann. Den britiske pige forsvandt sporløst og på mystisk vis som 3-årig tilbage i maj 2007, da hun var på ferie med sin familie i ferieområdet Praia da Luz i Portugal.

For britisk politi oplyser nu ifølge Daily Mail, at der er dukket fem sager op, hvor små piger er blevet seksuelt forulempet af en formodet enspænder i Portugal - og sågar tæt på det ferieområde, hvor den lille pige forsvandt fra. Ét af overgrebene fandt tilmed sted blot to år inden, at den lyshårede Madeleine 'Maddy' McCann forsvandt, mens hendes forældre spiste aftensmad i nærheden af, hvor den lille pige lå og sov.

LÆS OGSÅ: Kæmpe gennembrud i Maddie-sagen

Politimanden Martin Hewitt siger ifølge Daily Mail, at han 'er optimistisk omkring, at både politiet i England og Portugal snarest muligt vil reagere på de nye oplysninger'.
Mysteriet om Maddie begyndte 3. maj 2007, da hun forsvandt fra familiens ferielejlighed i Praia da Luz i Portugal (Foto: AOP)


Med de nye tilfælde kigger efterforskerne nu på i alt ni sager om seksuelle overgreb og tre tilfælde, hvor overgrebet af den ene eller anden årsag ikke blev gennemført - alle overgreb er sket på britiske piger i alderen seks til 12 år, og alle overgreb er fundet sted i årene op til Madeleine McCanns forsvinden i 2007.

Om politiet mistænker samme mand for at stå bag både overgrebene og Maddies forsvinden, vil efterforskerne ikke nærmere ind på. Håbet er dog, at de nye oplysninger kaste endnu mere lys over, hvad der er sket med den lille pige.
Madeleine McCanns forældre, Kate og Gerry, blev i Portugal i tiden efter, deres datter forsvandt og har siden været tilbage i Portugal ad flere omgange for at hjælpe efterforskerne (Foto: AOP)


Madeleine McCann forsvant først på aftenen den 3. maj 2007 - og hendes mystiske forsvinden har siden fyldt utallige avisforsider. Imens har både forældrene Kate og Gerry, frivillige samt britisk og portugisisk politi forsøgt at løse mysteriet om, hvad der skete med den lyshårede pige - og håbet om at finde den lille pige i live har gentagne gange fået liv.

Tilbage i oktober 2013 fik sagen for alvor liv, da græske myndigheder fandt en lille lyshåret pige hos en roma-familie i Grækenland- De første beretninger gav håb om, at den lille pige måske var Maddie, for prøver viste, at den lyshårede og forsagte pige ikke var beslægtet med roma-familie. Dog viste det sig senere, at pigen heller ikke var Maddie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close