Hollywood30. oktober 2018

Emma Watson kysser ny fyr

Det var ikke længe, skuespilleren Emma Watson skulle bruge for at komme i gear efter bruddet med Chord Overstreet. Nu nyder hun en ny mand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emma_watson_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er slut med at date i sin egen branche for 28-årige Emma Watson, der i en periode kyssede på ”Glee”-stjernen Chord Overstreet.

Nu er der i stedet romantiske toner mellem hende og forretningsmanden Brendan Wallace, som hun nyder i fulde drag på en ferie i mexicanske Cabo San Lucas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/emma_watson_og_brendan_wallace_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er 35- årige Brendan Wallace, som skuespilleren har kastet sin kærlighed på. (Foto: MEGA)

Parret gjorde heller ikke meget for at skjule deres betagelse af hinanden, da der var masser af kærtegn hele tiden. Og de kunne slet ikke holde fingre – og læber – fra hinanden, da de spiste frokost på en lille hyggelig restaurant i byen.

Powerpar

Den britiske ”Harry Potter”-skuespiller er god for omkring en halv milliard kr., og Emma Watson behøver helt sikkert ikke at betale regningen for sin nye romance.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/emma_watson_og_brendan_wallace.jpg
 (Foto: MEGA)

Der blev ikke lagt skjul på følelserne, da Emma Watson var på ferie med sin nye fyr. (Foto: MEGA)

Brendan Wallace har nemlig sit på det tørre som manden bag firmaer som Fifth Wall, Cabify (et firma som Uber i Sydamerika, red.) og Identified.

Han er fra New York og har en uddannelse i politisk videnskab og økonomi fra Princeton og Stanford University, så der er basis for masser af dybere samtaler. Sikkert noget, Emma sætter stor pris på, da hun også er ved at slå sig selv fast som en skuespiller, der kæmper for kvinders rettigheder og er politisk engageret.

Sponsoreret indhold