Hollywood21. november 2014

Eminem truer med at voldtage kvinde

Rapperen kommer med truslerne i ny sang
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/4029b71550f549068b434111fcea7e41.jpg
 Foto: AOPEngang var han nærmest den eneste hvide hiphopper, der høstede anerkendelse for sine talenter som rapper. Nu tyder noget på, at han ikke kan klare, at der er et nyt stjerneskud på hiphop-himlen.

I hvert fald truer Eminem i sin nye sang "Vegas" den australske rapper Iggy Azalea med, at han vil voldtage hende. Azalea tager dog truslen fra sin ældre kollega med ro.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Er Eminem syg?

- Jeg er træt af trenden i underholdningsbranchen om, at gamle mænd skal true unge kvinder. Jeg er meget mere interesseret i den trend, hvor unge kvinder tjener en masse penge, skriver den 24-årige australier således på Twitter.

LÆS OGSÅ: Eminem er en dyr herre

Selv om Azalea ikke lader til at tage voldtægtstruslerne fra den 42-årige "Lose Yourself"-rapper særlig tungt, er der alligevel én ting, der irriterer hende.

- Truslerne er specielt akavede, fordi min 14-årige lillebror er kæmpe fan af Eminem. Og nu har han altså udtalt, at han gerne vil voldtage mig. Flot, skriver "Fancy"-hitmageren.

LÆS OGSÅ: Eminem truer Miriah Carey med nøgenbilleder

Iggy Azalea blev for alvor populær, efter hun i april udgav sit debutalbum "The New Classic". Mange danskere kender hende måske for samarbejdet med danske MØ på sangen "Beg For It".

Sponsoreret indhold