Eminem sviner Caitlyn Jenner

Eminem nedgør blandt andre stjernen fra \

Eminem nedgør blandt andre stjernen fra "Keeping Up with the Kardashians" i en ny freestyle rap. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Eminem er som bekendt god til at rappe , og han holder ikke igen med at remse op om – ofte aktuelle – kendte i sine lange svadaer.

Forleden medvirkede han, i et radiogram, skriver usmagazine.com. Her blev hans rap-evner blev sat på prøve i løbet af otte minutter, hvor han rappede fra toppen af hovedet – en såkaldt freestyle rap. Her fik Bruce Jenners transformation fra mand til kvinde en verbal lussing med på vejen.

- Det her er en sand erklæring. Jeg kan se kællingen i dig, Caitlyn. Jeg gemmer pistolen væk, som Bruce Jenners pik/ Det er ikke for at fornærme, overhovedet ikke/ undskyld udtrykket, det kræver nosser, det der, rappede Eminem i radioprogrammet.

Og mens vi var ved aktuelle kendisser, så blev der også fra Eminems side lige rettet lidt skarp kritik mod Bill Cosby og de seneste sexanklager.

- Jeg er lige så frastødende som Bill Cosby er/ behandler kvinder som objekter, rappede han videre.

Eminem, alias Marshall Mathers III, ville dog godt understrege, at det alt sammen ikke skulle tages alvorligt.

- Med rimene er det alt sammen for sjov. Jeg siger bare lort for at sige det. Jeg ved ikke engang, om det indeholder noget, sagde han og fortsatte:

- Det er meget, meget sjældent personligt ment. Lad os sige det sådan her, hvis det nogensinde er personligt, vil personen vide det.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close