Hollywood28. marts 2015

Elton Johns mor: - Derfor ser jeg ikke min søn

Elton John og hans mor har ikke talt sammen i syv år
Sheila Farebrother var et af blot fire vidner, da Elton John og David Furnish giftede sig i 2005. I dag er det syv år siden, hun sidst talte med sin søn.
Sheila Farebrother var et af blot fire vidner, da Elton John og David Furnish giftede sig i 2005. I dag er det syv år siden, hun sidst talte med sin søn.
 Foto: All Over PressAlle familier har deres problemer - i nogle familier kan uoverensstemmelserne dog være så store, at familiemedlemmer føler sig nødsaget til at bryde permanent med hinanden.

Det er tilsyneladende, hvad der skete for den engelske sanger Sir Elton John og hans mor Sheila Farebrother. De har ikke talt sammen i syv år.

LÆS OGSÅ: Elton John boykotter Dolce og Gabbana

Nu afslører Sheila Farebrother, hvad der ifølge hende forårsagede bruddet mellem dem. Det skriver The Mirror. Beslutningen om at fortælle om bruddet, kommer efter, at det kom frem, at Sheila Farebrother til sin 90-års fødselsdag havde hyret en såkaldt look-a-like til at optræde som Elton John.

Hun fortæller til avisen, at konflikten mellem hende selv og Elton John eskalerede under en telefonsamtale for syv år siden, hvor hendes søn sagde til hende, at han hadede hende.

- Så sagde jeg til ham, at han åbenbart har højere tanker om den fucking mand, han har giftet sig med end sin egen mor, fortæller Sheila Farebrother til avisen.

LÆS OGSÅ: Se videoen - Elton John styrter bagover

Konflikten tog ifølge moderen udgangspunkt i Elton Johns ønske om, at Sheila Farebrother - lige som han selv - afbrød kontakten med flere tidligere medlemmer af sangernes stab.

- Jeg sagde til ham, at jeg ikke havde i sinde bare at droppe dem, fortæller hun.

- Til min store forbavselse sagde han til mig, at han hadede mig, og så smed han røret på. Det sagde han til mig, sin egen mor!, fortsætter hun.

I dag syv år senere er mor og søn stadig ikke på talefod. Sheila Farebrother lægger ikke skjul på, at hun mener, en del af skylden ligger hos Elton Johns mand, David Furnish, som hun aldrig har brudt sig særligt om.

- Furnish har ikke lyst til at være sammen med mig, og jeg har sandelig heller ikke lyst til at være sammen med ham. Jeg har lyst til at smække Furnish én på siden af hovedet.

- Hvis jeg får chancen, gør jeg det, proklamerer hun over for avisen.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga: - Elton John reddede mit liv

Hvorvidt Elton John og hans mor nogensinde kommer på talefod igen, er ifølge Sheila Farebrother ene og alene op til hendes søn.

Sponsoreret indhold