Hollywood30. marts 2014

Elton John planlægger sit bøsse-bryllup

Sangeren glæder sig til at blive en gift mand.
Elton John skal giftes
Elton John skal giftes
 Foto: All Over PressI mere end 20 år har de delt hverdagens op- og nedture. Og for otte år siden var de blandt de første homoseksuelle par i England, der indgik et såkaldt civilt partnerskab.

Nu planlægger sanger og sangskriver Elton John at smede sig sammen med filmskaberen David Furnish, efter at bryllup blandt homoseksuelle er blevet legaliseret. Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ: Elton John vadede i kokain og fyre

- Elton og jeg vil gifte os. Som et højprofileret par føler vi, at det er vores pligt at gøre det for at sikre, at alle ved, at det her er noget, som mange homoseksuelle mænd, der bor i dette land, aldrig havde drømt om ville ske, skrev David Furnish i det britiske livsstilsmagasin Attitude magazine.

- Da den kom frem, at homoseksuelle par kunne indgå civile partnerskab, gjorde Elton og jeg det den dag, loven blev ændret, fortæller han.

- Som den showmand, Elton er, ved han godt, at folk holder øje med alt, hvad han siger og gør. Så vi kunne ikke komme på en bedre måde at fejre det historiske øjeblik, lyder det fra David.

Selv om de to siden 2005 har befundet sig i et civilt partnerskab, kan de ikke vente med at blive gift.

LÆS OGSÅ: Elton John støtter Eminems kamp

- Både Elton og jeg synes, der er kæmpestor forskel på at kalde en sin "partner" og sin "mand". "Partner" er sådan et upersonligt ord, og det beskriver ikke den kærlighed, vi har for hinanden, siger David Furnish ifølge Mirror.

67-årige Elton John og 51-årige Davis Furnish har sammen to sønner.

Sponsoreret indhold